Yoga til gravide i København
Er du gravid?

Så kan gravidyoga være den helt rigtige bevægelsesform for dig. Gravidyoga kan hjælpe dig med at komme i kontakt med din krop og med baby i maven, men også at skabe et rum, hvor du har fokus på åndedrættet og samarbejder med din krop. Som noget helt nyt vil vi nu også tilbyde yoga for gravide i vores skønne lokaler midt i København.

Du kan bruge yogaen som et aktivt element i løbet af din graviditet, som et supplement til din fødselsforberedelse, hvor du skaber kontakt til krop og åndedræt, eller du kan bruge de enkelte stillinger, du befinder dig godt i, under din fødsel.

Strala yoga til gravide

Vores yoga til gravide udspringer fra strala yogaens teknikker og tilgang. Strala yoga er en bevægende yogastilart, som er kendt for sine glidende bevægelser, der binder stillingerne sammen, så du er i en konstant blid bevægelsesform. På den måde vil selv de udfordrende stillinger have en rytme og blødhed over sig. Strala yoga opbygger både balance, styrke, mobilitet og smidighed.

Vores instruktør, Nanna Salver, guider dig igennem de forskellige stillinger. Du kan udforske din egen krop og mærke hvilken version af bevægelserne der føles godt for dig. Nanna har selv gode erfaringer med gravidyoga: “Jeg brugte selv strala yoga under hele min graviditet. Og mærkede, at det gav mig en masse styrke og tro på mig selv og min krop, som jeg kunne bruge til fødslen.”

Gravid strala yoga kan også skabe fokus, på de enkelte dele af din krop, så du kan give dem anerkendelse og omsorg. På den måde vil du opleve en følelse af at være stærk men også give din krop blid og omsorgsfuld opmærksomhed.

Du kan sagtens være med, hvis du ikke har prøvet yoga eller strala yoga før, alle niveauer er velkomne.  Du er mere end velkommen til at benytte dig af vores tilbud om en gratis prøvetime. Du kan tilmelde dig her. 

Du kan også udforske vores online videoer med yoga til gravide, hvor og hvornår du vil, på www.online.soulfitness.dk

Yoga til gravide i København