YOGA FOR MÆND

Kære mænd – husk den sunde balance!

Yoga er ikke kun for kvinder. Yoga er for dig, der har behov for et pusterum, udstrækning eller for at få renset dit sind. Er du manden, der elsker at dyrke de sportsgrene, som får pulsen helt op og køre? Har du indimellem ondt i ryggen, fordi du sidder meget ned på en kontorstol? Yoga er en rigtig god løsning til dig, som mangler at få strukket kroppen ud, fordi du tit går rundt og er anspændt i kroppen. Kendte sportsudøvere, som dyrker en bestemt sportsgren på et professionelt niveau, bruger også yogaen som en motionsgren til at få strukket smerterne ud af kroppen og til at forbedre deres balancer. LeBron James, den mest værdifulde basketball spiller pt., bruger yoga fast som en metode til at forbedre hans balance, så han derved kan levere noget flot spil på banen – uden smerter.

Vi synes, du fortjener nogle gode grunde til at vide, hvorfor du burde overveje yoga.

Du bliver mere smidig.

Igennem yoga, kan du blive mere smidig ved hjælp af de strækøvelser og bøjninger. Af naturens side, er kvinder mere smidige end mænd, grundet produktion af et hormon som giver kvinderne mere smidighed omkring hofterne. Yogaen kan derfor være en god metode til at skabe smidighed i din krop.

Din puls bliver forbedret

Yogaen forbedrer din vejrtrækning, da du lærer omkring dybere vejrtrækning. Det hjælper dig med at få fokus på hvert åndedræt, hvorimod andre motions metoder ikke fokuserer lige så meget på vejrtrækningen og dermed begrænser dig.

Yoga er en træningsform

Mange tror, at yoga ikke er en træningsform – men kære mand, det er det. Yogaen arbejder direkte med stræk og styrke, så hele din krop kommer i fokus. Det er en træningsform som kan hjælpe dig til at strække smerter ud af kroppen og dermed også (for nogens vedkommende) skiller sig af med myoser.

I yogaens hjemland, Indien, har det i mange år været en træningsform for både kvinder og mænd – vi i Soul Fitness ser ikke, hvorfor mænd ikke også burde afprøve en god yogasession og slippe kroppen fri for dens ømhed og smerter. Måske er du den nye danske LeBron James? I hvert fald er du mere end velkommen til at benytte dig af 14 dages gratis træning. Du kan tilmelde dig her.

By | 2018-06-04T14:34:49+00:00 juni 4th, 2018|BLOG|Kommentarer lukket til YOGA FOR MÆND