Har du overvejet yoga, men er i tvivl om du er for stiv i kroppen, eller bare bange for at være nybegynder? Bare rolig – yoga er for alle! Om du er nybegynder, øvet eller professionel, så er yoga for alle!

Nogen har det godt med at dyrke yoga sammen med andre på et hold, og andre har det godt at dyrke det hjemme i deres stue eller have.
Fordelen ved at dyrke yoga på et hold er, at instruktøren har mulighed for at guide dig ud i de rigtige øvelser, og dermed og hjælpe dig med at dyrke øvelserne og stillingerne rigtigt. Som nybegynder er der dog lidt teknik der kan være rart at have styr på, inden man triller yogamåtten ud alene på stuegulvet. I Soul Fitness siger vi, at alle niveauer kan være med på alle vores yogaklasser, da vores hold er tilpas små, så instruktøren har tid til at rette dig. Alligevel har vi listet nogle hold op, som velegner sig en smule mere til begyndere:

Yoga for begyndere

Yoga for begyndere

Hvilken yogaklasser er velegnet til begyndere?

Yogaens verden indeholder forskellige typer af træningsformer. Udover at du skal finde ud af, hvilke mål du har med deltagelse i yoga (fx at blive mere stressfri, bedre vejrtræknings øvelser, kemi mellem krop og sind eller at finde den indre ro), skal du finde ud af, hvilken type yoga du er til.

I Soul Fitness tilbyder 8 forskellige yoga klasser: Vinyasa yoga, Strala Energize yoga, Strala Gentle yoga, Flow yoga, Yin yoga, Hatha yoga, Blid Hatha yoga og Styrke Hatha yoga.

Men hvilken klasse skal du så vælge, når du er nybegynder i yoga?

Hatha er en rigtig god stilart til nybegyndere. Hatha er den mest udbredte og traditionelle stilart. Hatha yoga I Soul Fitness er bygget op omkring klassiske stillinger udført i et roligt tempo. I Soul Fitness tilbyder vi både blid hatha, styrke hatha og den klassiske hatha.

Derudover er yin yoga også en rigtig god time til begyndere. Yin yoga er kendetegnet ved sine lange stræk. Yin yoga er en mere indadvendt og meditativ stilart end andre stilarter.

Som tidligere nævnt er du mere end velkommen på vores andre yogaklasser, hvis du ønsker at afprøve en stilart med mere flow. Vigtigst af at er, at du finder den klasse og instruktør, som du får noget ud af at gå ved.

Har du lyst til at prøve yoga og vores 8 forskellige klasser? Så tilbyder vi 14 dages gratis træning, som du kan benytte dig af ved at tilmelde dig her.
Du finder skematet for holdene oppe i menulinjen til højre, hvor der står SKEMA.