VORES YOGA OG UDSTYR

I undervisningen bruger vi forskellige redskaber til at understøtte træningen her i Soul Fitness. Her kan du læse lidt om hvilket udstyr vi har her i studiet og hvordan det kan bruges.
For os er det vigtigt at have lækkert, solidt og effektivt udstyr til at understøtte træningen. Derfor har vi valgt at købe trænings-og yogaudstyr af god kvalitet.  Her kan du læse lidt om vores udstyr.

Yoga måtter
Vi har valgt at prioritere lækre og gode yoga måtter til træningen her i Soul Fitness. Vi bruger måtten ”Studio mat” Som er af høj kvalitet. Den er god til brug af forskellige former for yoga typer og skridsikkerheden er meget høj. Måtten er latexfri og er lavet i et lækkert materiale og er fuldstændig testet fri fra unødig kemi. Derudover er måtten Øko-tex mærket som er en garanti for god kvalitet.

Træningsmåtter
Træningsmåtter er tykkere en normale yogamåtter og er derfor gode når man skal dyrke pilates. Måtten er 1,5 cm bred som giver en god understøttelse til rygsøjlen.

Yogablokke
Yogablokke er et suverænt redskab til forskellige former for yoga. Vi har yogablokke lavet af kork, da kork er et godt og solidt materiale som hjælper og støtter dig i yogastillingerne.  Blokkene er solide og har runde kanter som giver den optimal og sikker støtte.

Foam Rollers
En Foam roller bruges i træningen til at løsne op for spændinger i nakke, skuldre og hofter. Vi bruger foam rolleren i Pilates undervisningen og den kan bruges alene eller sammen med elastikker.  Foam rolleren er et fantastisk redskab da man bruger den, sammen med sin kropsvægt til at få løsnet op for spændte muskler.

Elastikker:
Træningselastikker er gode til at træne forskellige muskler i kroppen. Træningselastikker er meget skånsomme men meget effektive. Vi har flere forkskellige elastikker som tilgodeser den enkeltes behov.

Træningsvægte
Vi har små træningsvægte som vi bruger i træningen som et supplement til brug af egen kropsvægt. Idet vægtene er så små, så er de nemme at bruge og effektive i træningen.

Pilatesbolde
Pilatesbolde bruges i pilates undervisningen og er gode til at stabilisere kroppen. Når man laver øvelser på bolden får man virkelig brugt mavemusklerne.

Hvor finder jeg alt det lækre udstyr som Soul Fitness har ?
Vi har købt alt vores udstyr hos yogaudstyr.dk

Oplev et hold