Autoriseret klinisk diætist og Madmentor

Nadja Vienberg Hansen

Mit navn er Nadja Vienberg Hansen og jeg er autoriseret klinisk diætist og certificeret Madmentor.

Jeg har i mange år arbejdet med kostvejledning på den traditionelle vis. Men gennem de sidste par år har jeg særligt fokuseret på, ikke kun kostomlægninger, men også hvilke forhindringer der ligger til grund for, at du ikke er der, hvor du gerne vil være med din krop og din vægt.

Hvad er en klinisk diætist? Og hvad kan en diætist hjælpe med?

En klinisk diætist beskæftiger sig grundlæggende med kostens indflydelse på udviklingen af sygdomme samt med dens betydning for at opnå vægttab. Der er mange måder at beskæftige sig med sin praksis og derfor også mange forskellige områder man kan hjælpe på. Min strategi er en smule anderledes end mange andre diætisters, da jeg i stedet for at fokusere på hvad du spiser, fokuserer på hvorfor du spiser.

Hvad er en Madmentor? Og hvad kan en Madmentor hjælpe med?

En Madmentor er en certificeret professionel mentor, som ved, hvordan man bryder ødelæggende madmønstre og hjælper mennesker, der kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed.

Min strategi

Min strategi er at møde dig og de forhindringer der står mellem dig og din målsætning i forhold til mad, krop og vægt. Sammen arbejder vi med dine forhindringer og bryder dem så du en gang for alle kan opnå det forhold til mad, krop og vægt du virkelig vil. Fremfor kun at fokusere på hvad du spiser og hvor meget du forbrænder, kommer vi altså til at arbejde med de tanker og vaner du har i forhold til kost og ernæring. Og det oplever jeg idag stor succes med i mine vejledninger.

Jeg kan hjælpe dig med

Mine specialeområder spænder fra overvægt til undervægt, og derudover har jeg specialiseret mig i tvangsoverspisninger (BED). Men mit største speciale er at hjælpe dig hvor tanker om krop, mad og vægt fylder mere end du vil være med til. Kort sagt rummer jeg alle, der gerne vil ændre deres spisemønstre en gang for alle!

Jeg tilbyder både en-til-en konsultationer og gruppeforløb, og du kan booke en gratis konsultation med mig via min hjemmesiden: www.nadjavienberg.dk

Jeg glæder mig meget til at lære dig at kende, og ikke mindst, til at hjælpe dig med at slippe dit anstrenge forhold til mad, så du endelig kan nå dine mål.

GRATIS TRÆNING UDEN BINDING