Michael 2019-10-10T12:49:47+00:00

Body SDS Grundtrænings instruktør

Michael Elgaard

Jeg er indehaver af Body Development på Frederiksberg, hvorfra jeg udlever min passion ud i kropsterapi og træning. Jeg har en lang erhvervsmæssig erfaring fra blandt andet SATS, hvor jeg har været salgs-og driftschef i Danmark og konstitueret administrerende direktør samt som sponsoransvarlig i Riis Cycling (Team Saxo Bank m.m.), hvor jeg tilbage i 2008, mødte Ole Kåre Føli og stiftede bekendtskab med Body SDS. Jeg har desuden en Executive MBA fra AVT Business School.

Min passion for træning har jeg med mig, fra lige så langt jeg kan huske tilbage, og jeg har dyrket mange forskellige typer af sport såsom badminton, løb, cykling, fodbold og forskellige kampsportstyper – og så naturligvis Body SDS træning som jeg underviser i hos Soul Fitness.

Gradvist igennem mit liv, har den mere holistiske tilgang til krop og sind “sneget sig ind på mig”, og i dag betragter jeg de 2 som sammensmeltede og uadskillelige. Et godt liv består for mig i at balancere fysisk, psykisk og mental udvikling, uden at være fanatisk med nogle af delene. For mig betyder det blandt andet, at man skal tage sig selv seriøst uden at være selvhøjtidelig. Man skal leve et aktivt liv med respekt for kroppen, og man skal lade være med at bekymre sig unødigt og forsøge at tilegne sig nogle positive tankemønstre. Altså træning af både krop og sind.

Body SDS Grundtræning København
GRATIS TRÆNING UDEN BINDING