Hatha- og Vinyasa yogalærer

Lizanaia Holm

Mit navn er Lizanaia. Jeg er certificeret yoga instruktør gennem Group Fitness Academy, hvor jeg efterfølgende har undervist med stor glæde i Hatha, Flow og Hot Yoga. Derudover kan jeg fortælle, at jeg også er uddannet healer og afholder en del kvindecirkler, retreats og meget andet.

I år skal jeg til at uddanne mig til life coach, som jeg glæder mig rigtig meget til. Yogaen kom ind i mit liv for ca. 3 år siden, hvor jeg virkelig var ydrestyret og stresset. Yogaen blev en af vejene til mit indre, som skabte ro og balance i mit liv. Derfor er det blevet en af mine missioner at videregive det yogaen kan! Nemlig at skabe balance, give ro i nervesystemet og styrke kontakten med vores indre.

Det er vigtigt for mig at det ikke kun handler om de flotte stillinger, men at styrke balance mellem krop og sind. Gennem åndedrættet, stillingerne samt meditation kan vi finde hjem til os selv og skabe nøjagtigt det liv vi virkelig ønsker.

Jeg glæder mig utrolig meget til at byde dig velkommen på måtten, hvor jeg vil guide og vejlede dig igennem yogaens vidunderlige verden.

Namaste Lizanaia.

Hatha og Vinyasa Yoga lærer København
OPLEV EN GRATIS PRØVETIME