Pilates, yin yoga og mindfulness, Body SDS, Kostvejleder, Fysioterapeut og Personlig træner

Ida Bentholm

Mit navn er Ida, jeg er 30 år og kommer oprindeligt fra Aarhus.

Jeg har altid haft stor interesse for sundhed og velvære og sammenhængen mellem krop og sind.

Som uddannet fysioterapeut, personlig træner og kostvejleder, savnede jeg den mere holistiske tilgang til kroppen, hvilket jeg fandt på Body-SDS kropsterapeut uddannelsen.

Body-SDS har hjulpet mig utrolig meget i min egen historie med uro, stress og angst, til at slippe hovedet, skabe kontakt til kroppen og trække vejret ned i maven.

Jeg har fundet min rette hylde og nyder at kombinere min viden fra de forskellige uddannelser for at kunne hjælpe mine klienter bedst muligt.

Jeg tilbyder Body-SDS kropsterapi til både voksne, børn og babyer. Jeg kan hjælpe dig både på det fysiske, psykiske og mentale plan. Body-SDS har stor effekt på stress, angst og andre psykiske udfordringer, men er også mindst lige så effektivt til at afhjælpe fysiske udfordringer som skader og smerteproblematikker i kroppen.

Som passioneret holistisk træner og kostvejleder, brænder jeg for at hjælpe mennesker med at opnå deres ønsker gennem motivation, støtte og indføling.

For mig skal træning være sjovt, og give dig energi og velvære. Jeg møder dig hvor du er i dit liv, og hjælper dig med at opnå langsigtede realistiske resultater, der giver dig velvære og energi.

Jeg har særlig stor interesse og viden indenfor pilates, funktionel styrketræning, reformer træning, mobilitet og Body-SDS grundtræning.

Personlig træning i Soul Fitness, er for dig som ønsker at træne i rolige omgivelser uden store spejle, mange mennesker og maskiner du ikke helt ved hvordan du skal bruge. Her træner vi med redskaber som TRX, træningsbolde, elastikker, håndvægte, kettlebells og egen kropsvægt. Træningen tilrettelægges efter den enkelte klient og er altid varierende, udfordrende og sjov!

Jeg arbejder som holistisk kostvejleder, og går ikke ind for stramme diæter og restriktioner. Jeg kan hjælpe dig uanset hvad dit mål måtte være, men jeg har særlig stor interesse og styrke i, at hjælpe mennesker der har det svært med deres krop, med at finde frem til årsagerne bag. Jeg kan hjælpe dig med at indse, at du ikke behøver være på diæt for at opnå et varigt vægttab og en større selvkærlighed.

Herudover kan jeg hjælpe dig, hvis du oplever gener, smerter eller ubalance i kroppen gennem fysioterapeutisk behandling (herunder massage).

Sidst, men ikke mindst, tilbyder jeg massage og træning til gravide- og efterfødsel for at øge kroppens velbefindende før og efter din graviditet.

Jeg kan med min stærke indføling og empatiske evner sikre dig trygge rammer med fuldt fokus på dig og din situation.

Den vigtigste opgave for mig er at møde dig, hvor du er lige nu!

Der er mulighed for at indgå firmaaftaler til både træning, behandling og kostvejledning – kontakt mig endelig ved interesse.

Klinikken er placeret i det holistiske sundhedshus, Soul Fitness i København K (ca. 5 min gang fra Nørreport St.).

Det kræver ikke medlemskab i Soul Fitness at være kunde hos mig.

Læs mere på min hjemmeside og book online: bentholmbodyandmind.dk

Kontakt:
Tlf: 21 18 29 75
Mail: ida@bentholmbodyandmind.dk

Jeg glæder mig til at se dig!

Mange hilsner, Ida Bentholm

Gratis træning uden binding