Marketingsmedarbejder og Receptionist

Helena Bruun

Jeg holder meget af at formidle budskaber visuelt, så essensen bliver bragt videre til dem der har brug for det. For mig er det essentielt at have sit hjerte og sin motivation med når man arbejder med marketing, og det har jeg virkelig her  i Soul Fitness. Jeg føler mig meget motiveret, for at sprede budskabet om Soul Fitness’ mange kvaliteter, så endnu flere kan få glæde af dem.

Jeg startede som medlem her i Soul Fitness og jeg har nydt at komme til flere forskellige hold i løbet af ugen. Mine favoritter er Pilates, Vinyasa yoga, yin yoga, kundalini yoga, HIIT og grove dance. Som medlem oplevede jeg en hjertevarme, tryghed og en øget kontakt til mig selv, som ikke findes andre steder. Soul Fitness’ tilgang til træning er selvudviklende og meget rummelig. Det er en tilgang som jeg får meget ud af, og som jeg ved andre også ville have stor glæde af. Det er netop den kvalitet der motiverer mig, når jeg udvikler indhold til vores sociale medier, hjemmeside og andre kanaler, hvor du kan opleve det jeg laver for Soul Fitness.

Du kommer også til at møde mig i receptionen, hvor jeg vil sidde og tage imod dig med et smil og være klar på at besvare spørgsmål eller tage en lille hyggelig snak inden eller efter dine holdtræninger.

Jeg er 3. generation Amar’kaner der elsker at male, gå i biografen og stå på rulleskøjter.

Jeg er uddannet i design og business, med speciale i kommunikationsdesign, på KEA

Udveksling et halvt år i Melbourne, Australien
Grafisk design, Den Skandinaviske Designhøjskole

OPLEV GRATIS TRÆNING