Kropsterapeut og Japansk Lifting

Finn Rose

Hej mit navn er Finn Rose og er uddannet kropsterapeut hos Totum.

Jeg har altid haft i stort interesse for kroppen,sindet og psyken, så at blive

kropsterapeut er mit “kald”. Universet og det spirituelle er en del at mit liv

og mit mantra er “ Lev ikke hurtigere end din engel kan følge med ”.

Udover kropsterapien tilbyder jeg også Japansk Lifting, sessioner med Indre barn terapi og Kranio sakral. Jeg bruger zoneterapi, akupressur og Kranio Sakral i mine kropsbehandlinger.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en komplementær behandlingsform, som tager udgangspunkt i forbindelsen mellem krop og psyke. Kropsterapien anskuer kroppen som en helhed, hvor det fysiske og psykiske hænger uløseligt sammen. Simpelt fortalt, betyder dette, at hvis man ikke har det godt psykisk, sætter det sig som smerter eller spændinger i kroppen. Omvendt kan fysiske smerter påvirke ens psykiske tilstand.

Alle store følelsesmæssige påvirkninger, såsom sorg, stress, nervøsitet, vrede, angst og skam, kan sætte sig i kroppen enten som spændinger, smerte eller fysisk uro. Og derfor er det essentielt i behandlingen af fx stress, at man tager fat om roden til problemet, og ikke blot lindrer kroppens reaktioner.

Kropsterapi kombinerer flere forskellige metoder, blandt andet dybdegående massage, akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og lettere ledfrigørelse.

Kropsterapi kan hjælpe kroppen til at restituere og helbrede sig selv, via aktiveringen af lymfesystemet vil kroppen kunne udskille ophobede affaldsstoffer og gennem åndedrætsteknikkerne vil forbindelsen mellem hoved og krop blive genetableret.

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform, som kan behandle eller lindre følgende fysiske og psykiske lidelser:

  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • Ledsmerter
  • Søvnproblemer
  • Fysiske skader
  • Migræne
  • Spændinger/anspændthed
  • og meget mere

Japansk Lifting.

Japansk lifting løfter og glatter ansigtet, og ansigtet afspændes. På den måde giver japansk lifting helt fantastiske resultater på et træt og afspændt ansigt – det virker forebyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger udglattes ansigtets små hævelser. Poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret, og ansigtet får et afslappet og anderledes udseende.

Indre barn terapi.

Hvad er indre barn terapi?

Dit indre barn er en del af dig, som er blevet bremset i sin udvikling i løbet af barndommen. Det skyldes fx, at du blev udsat for oplevelser, som traumatiserede dig.

Indre barn terapi handler om at hele dit indre barns uforløste følelser. Det kan fx være følelser af skyld, skam, sorg, som stammer fra forladthed, forsømmelser eller forskellige former for misbrug i barndommen.

totum kropsterapi
Totum kropsterapi 75 min. 600,00kr

(intropris august og september 400,00kr)

Japansk lifting 75 min. 495,00 kr

(intropris august og september 300,00 kr)

Indre Barn terapi 90 min. 600,00kr
(intropris august og september 300,00 kr.)

Du booker en behandling eller session ved at skrive sms 26741836.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive en sms eller PB på Facebook.

Du kan læse mere på min https://www.facebook.com/Rosekropsterapi

Jeg er, at finde søndage i Soul Fitness og har klinik i Brøndby Strand de andre dage.

Jeg glæder mig til at se dig og byde dig velkommen i mit behandlerrum.

Kærligst Finn Rose

OPLEV EN GRATIS PRØVETIME