Clairvoyant, Reiki Healings Mester, Coach og Stifter af Soul Fitness

Camilla Christensen

Min mission er at guide og vejlede dig i den mest positive retning i dit liv.
claircoyance københavn k
I en clairvoyance session hos mig vil du få indsigt omkring hvad der fylder hos dig nu og her. Udover at få et øjebliks billede af dit liv, vil jeg også stille ind på din fremtid. Til slut i sessionen vil du få mulighed for at stille spørgsmål til aktuelle og specifikke områder, som du har behov for vejledning og hjælp til.

Alle slags problemstillinger kan tages op – lige fra kærlighed, job, økonomi til din psyke og helbred.

Under en clairvoyance giver jeg dig ikke mere information, end hvad jeg føler, du er klar til at høre. Du kan derfor snildt have tillid til at der kun kommer det ned til dig, som du har brug for at vide nu og her.

Jeg arbejder også med afdød kontakt, hvorfor du via mig har mulighed for at komme i kontakt med en afdød, såfremt den afdøde også ønsker det.

En clairvoyance session skal på ingen måde ses som en regelbog, men nærmere som vejledning og guidance. Du tager det med fra sessionen, som resonerer i dig, og som du føler, du kan bruge i dit videre liv.

Reiki Healing 

I mine clairvoyance sessioner mærker jeg altid ind på chakraerne, hvor der er balance og ubalance i dit system. Derfor giver det for mig rigtig god mening også at arbejde med reiki healing, så jeg har muligheden for at hele de steder i kroppen som kalder på healing. På den måde kan jeg arbejde holistisk, så jeg både arbejder med det mentale og fysiske. Du kan sagtens booke en reiki healing uden først at have fået en clairvoyance session.

Hvad er Reiki Healing?

Reiki er en 2500 år gammel healingsform og er fundet af japaneren Mikao Usui. Reiki betyder på japansk, universal (Rei) livsenergi (Ki). Den universale livsenergi hjælper kroppen med at forstærke den selvhelende kraft som vi besidder. Behandleren er kanal for energien og fører denne ind i kroppen på klienten, hvorefter energien finder ubalancer og begynder at afbalancere disse.

Dette gør Reiki bl.a.:
– Skaber balance mellem krop og sjæl
– Renser kroppen for unødvendige affaldsstoffer
– Styrker immunforsvaret
– Fjerner både psykiske og fysiske blokeringer
– Styrker kroppens naturlige helbredelse
– Virker både legemeligt og emotionelt

Sådan foregår en behandling
Under behandlingen ligger du på briksen, med puder og tæpper efter behov. Jeg vil have mine hænder enten på dig eller lige over dig, mens jeg kanaliserer energien.

Behandlingen virker ofte dybt afslappende og afstressende.

clairvoyance københavn k 

Camilla Coach, Clairvoyant, Reiki Healer & Stifter af Soulfitness

Clairvoyance København K

Prisen for en clairvoyance session af 60 minutters varighed er 1350 kr.

Prisen for en clairvoyance session af 30 minutters varighed er 800 kr.

Prisen for en reiki healing af 60 minutters varighed er 850 kr.

Prisen for en reiki fjernhealing af 60 minutters varighed er 650 kr.

Prisen for en kombination af clairvoyance og reiki healing er 1600 kr. Sessionen varer 75 minutter.

Prisen for en husrensning er 1350 kr./t. + transport.

Du booker en sessoin ved at skrive til mig på 28 74 21 84, så finder vi en tid sammen.

Jeg glæder mig meget til at se dig og byde dig velkommen i mit trygge behandlerrum.

De kærligste hilsner
Camilla Christensen

clairvoyance københavn k 

DET SIGER ANDRE OM CLAIRVOYANCE

“Hej Camilla. Jeg fik bare sådan lyst til at fortælle dig hvor meget det har betydet for mig at være til en session hos dig. Jeg følte mig så set og guidet. Det var en meget vild oplevelse for mig. Er stadig dybt rørt over det. Du har stærke kræfter. De bor dybt inde i din essens. Tusind tak fordi jeg måtte komme forbi. Det bliver bestemt ikke sidste gang.”

– Anne

“Hej Camilla. Tusind tak for en smuk, hjertevarm og skøn oplevelse. Hvor sjovt du lige sagde nogle ting om mit hjem, som jeg faktisk for nylig har tænkt. Og dejligt at høre fra min mormor. Hende tænker jeg tit på. Det var virkelig et fedt og dejligt møde med dig. Du er smuk både udenpå og indeni. Du har sådan en smuk og dejlig energi man gerne vil bade i. Du er og bliver virkelig fantastisk med dine evner. Jeg havde bare lyst til at blive der. Ville faktisk ikke hjem. Tak.”

– Louise

“Tak for en dejlig clairvoyance session. Jeg følte mig hele vejen godt tilpas og i trygge hænder, på trods af at det kan være meget grænseoverskridende. Jeg kom ud derfra med flere ting at tænke over og en form for lettelse i mit sind. Jeg vender helt sikkert tilbage. Tak.”

– Signe

LÆS OM REIKI HEALING VED CAMILLA