Clairvoyant, Reiki Healer, Coach og Stifter af Soul Fitness

Camilla Christensen

Min mission er at guide og vejlede dig i den mest positive retning i dit liv. 

I en clairvoyance session hos mig vil du få indsigt omkring hvad der fylder hos dig nu og her. Udover at få et øjebliks billede af dit liv, vil jeg også stille ind på din fremtid. Til slut i sessionen vil du få mulighed for at stille spørgsmål til aktuelle og specifikke områder, som du har behov for vejledning og hjælp til.

Alle slags problemstillinger kan tages op – lige fra kærlighed, job, økonomi til din psyke og helbred.

Under en clairvoyance giver jeg dig ikke mere information, end hvad jeg føler, du er klar til at høre. Du kan derfor snildt have tillid til at der kun kommer det ned til dig, som du har brug for at vide nu og her.

Jeg arbejder også med afdød kontakt, hvorfor du via mig har mulighed for at komme i kontakt med en afdød, såfremt den afdøde også ønsker det.

En clairvoyance session skal på ingen måde ses som en regelbog, men nærmere som vejledning og guidance. Du tager det med fra sessionen, som resonerer i dig, og som du føler, du kan bruge i dit videre liv.

Reiki Healing 

I mine clairvoyance sessioner mærker jeg altid ind på chakraerne, hvor der er balance og ubalance i dit system. Derfor giver det for mig rigtig god mening også at arbejde med reiki healing, så jeg har muligheden for at hele de steder i kroppen som kalder på healing. På den måde kan jeg arbejde holistisk, så jeg både arbejder med det mentale og fysiske. Du kan sagtens booke en reiki healing uden først at have fået en clairvoyance session.

Hvad er Reiki Healing?

Reiki er en 2500 år gammel healingsform og er fundet af japaneren Mikao Usui. Reiki betyder på japansk, universal (Rei) livsenergi (Ki). Den universale livsenergi hjælper kroppen med at forstærke den selvhelende kraft som vi besidder. Behandleren er kanal for energien og fører denne ind i kroppen på klienten, hvorefter energien finder ubalancer og begynder at afbalancere disse.

Dette gør Reiki bl.a.:
– Skaber balance mellem krop og sjæl
– Renser kroppen for unødvendige affaldsstoffer
– Styrker immunforsvaret
– Fjerner både psykiske og fysiske blokeringer
– Styrker kroppens naturlige helbredelse
– Virker både legemeligt og emotionelt

Sådan foregår en behandling
Under behandlingen ligger du på briksen, med puder og tæpper efter behov. Jeg vil have mine hænder enten på dig eller lige over dig, mens jeg kanaliserer energien.

Behandlingen virker ofte dybt afslappende og afstressende.

claivoyance københavn k

Clairvoyance København K

Prisen for en clairvoyance, reiki healing eller coaching session hos mig er 750 kr. for 1 time og 400 kr. for 30 minutter.

Du booker en sessoin ved at skrive til mig på 28 74 21 84, så finder vi en tid sammen.

Jeg glæder mig meget til at se dig og byde dig velkommen i mit behandlerrum.

De kærligste hilsner
Camilla Christensen

LÆS MERE OM MIT VELGØRENHEDS PROJEKT