Engleguide København

Annemette Bechmann

Jeg hedder Annemette, og jeg er engleguide København

Jeg har studeret og læst om engle i flere år, og jeg er certificeret engleguide gennem Kyle Gray.

Engle har altid været en del af mit liv, siden jeg var barn.

Som barn havde jeg altid en tro med mig, en tro på at der var nogen som passede på mig og som jeg også nogle gange bad en bøn til. Jeg kommer ikke fra et religiøst hjem, men troen har altid boet i mig fra jeg var helt lille. Jeg har altid været nysgerrig på den spirituelle verden så længe jeg kan huske.

Som voksen har jeg selv gået igennem nogle svære tider, og det er netop disse erfaringer, som har gjort at min kanal til engle er åbnet mere op. Nogle gange skal vi mennesker igennem nogle livskriser for at få åbnet sprækken til det guddommelige og få åbnet op for vores hjerter. Vi skal falde og slå os, før vi vågner op og mærker hvem vi er. Jeg har altid været meget intuitiv, men det har taget mig en del år før jeg har lært at stole på min mavefornemmelse, og jeg øver mig stadig. Det er her vores engle kan guide os og vise os vejen hjem, hjem til vores hjerte og hvem vi er.

Jeg bruger mine engle til at guide mig i mit liv.

Jeg bruger englekort, som jeg trækker hver morgen. Jeg bruger krystaller og sten og så bruger jeg bøn og meditation. Det vil også være sådan nogle ting jeg vil bruge, når du kommer til en session hos mig. Måske finder vi sammen en sten eller krystal, som du kan tage med dig.

Engle er for mig min styrke, min drivkraft, de er ved min side hver eneste dag. Blot ved at jeg ved at de er der, mærker jeg ro.

Jeg ser engle som kærlig energi, og for mig er engle en del af Gud, men det behøves det ikke være for dig.

Engle er en del af Universet, og de er omkring os alle, uanset om man tror eller ej. De er der for at minde os om, at vi alle er elsket. Når vi føler os elsket, kan vi handle og gøre de ting, som vi drømmer om. Følge den vej som vi skal gå. Det er det lys og den ro jeg gerne vil vække hos mennesker som kommer hos mig, for vi har det alle indeni.

Jeg mærker en dyb længsel og kald på at arbejde med engle og på at arbejde med dig, og det er derfor jeg åbner Engleenergi.

Hvad er en englesession?

En englesession opleves meget forskelligt, men de fleste beskriver at de mærker en indre ro og lethed bagefter og at de føler sig set som dem de er.

Man mærker engle forskelligt, nogle mennesker ser dem visuelt, hos andre er det en følelse i kroppen. Personligt mærker jeg engle i kroppen, en form for varme og en viden om at de er der, og så modtager jeg beskeder. Engle er for mig en kærlig energi, og den energi lever også inde i os allesammen.

Der er ikke så meget hokus pokus over det, alle kan lære at komme i kontakt med engle, men nogle gange skal vi have lidt hjælp til at finde ro, ro i hjertet.

Engleguide København

Engleguide København

Engleguide København

Ved en session hos mig vil mit hovedfokus være at du skal komme ned i gear, mærke ro, mærke dig og bare være.

Jeg vil blandt andet guide dig igennem en meditation, som nogle gange også kan blive til en bøn, eller måske er det bare en blanding. Det kan være vi trækker nogle englekort sammen eller bruger krystaller.

Når jeg mærker dine engle vil jeg typisk bede dig om at sidde med lukkede øjne, og jeg vil kigge på dig og omkring dig, og fornemme energien omkring dig.

Nogle gange har englene en besked til dig, andre gange vil de bare gerne vise at de er der for dig. Det er ikke altid at den besked vi får, er det svar vi ønsker, men englene vil altid vise os hvad der er vigtigt.

Der er ikke en engleguide session som er ens, og jeg gør heller ikke tingene ens.

Jeg fornemmer dig og hvad du har brug for. Det vigtigste er at du bliver mødt præcis som du er, i et kærligt rum.

Alle svar bor i dig, i dit hjerte, og det er det jeg gerne vil hjælpe dig med, at du får ro til bare at lytte, lytte til dig og lytte til dine engle.

Det praktiske:

En engleguide session koster 550 kr og varer mellem 45 og 60 minutter. Vi vil typisk sidde overfor hinanden på gulvet eller på en stol hvis du foretrækker det.

Bagefter skal du huske at drikke vand og det er en god ide at tage hjem og slappe af bagefter.

Du kan booke en engleguide session på info@engleenergi.dk og du kan også læse mere på www.engleenergi.dk og følge mig på instagram @engleenergi.

Jeg glæder mig til at møde dig.

OPLEV EN GRATIS PRØVETIME