Vinyasa yogalærer

Anna Meibom

Mit navn er Anna, og jeg er certificeret yogainstruktør gennem Yoga Alliance. Derudover er jeg uddannet i Mental Health Awareness Yoga, som handler om at støtte yogis, der oplever psykiske og mentale udfordringer.

Jeg underviser Vinyasa yoga, og jeg finder stor glæde i at sammensætte nye og anderledes yogasekvenser, der er balancerede og helhedsorienterede, og som spænder fra det blide og nærende til det kraftfulde og styrkende.

Min intension er at skabe et trygt rum, hvor der er plads til at udforske egen krop, balance, åndedræt og sind. Det er derfor vigtigt for mig, at vi hver i sær har ejerskab over vores egen praksis og mærker efter i kroppen, hvad der føles rart i øjeblikket.

Min egen yogarejse begyndte tilbage i 2009, hvor jeg opdagede den fysiske velvære ved at have en regelmæssig yogapraksis – særligt praktiserede jeg Ashtanga. Min yogapraksis har udvikles sig lige siden, og jeg elsker at blive inspireret af forskellige yogatraditioner og personer. For nogle år siden blev min yogapraksis beriget yderligere med mindfulness, meditation og pranayama, da jeg indså, at jeg var nødt til at ændre perspektiv og ‘tune’ mere ind på mig selv og mine intentioner.

Min rejse har ført mig til et sted, hvor yoga både er fysisk udfordrende og intim mindfulness, som tilsammen kan forbinde os til livet på så dybt et plan, at vi kan se livet klart for hvad det er.

Jeg er beæret over at få lov til at være en del af din yogarejse, og jeg glæder mig til at se  dig!

Vinyasa Yoga Lærer - Anna
OPLEV EN GRATIS PRØVETIME