Soul Fitness er et holistisk sundhedshus, hvor du øger din mentale og fysiske sundhed og velvære. Og med holistisk mener vi, at de trænings- og behandlingsformer vi tilbyder både har fokus på kroppen og sindet, som tilsammen udgør den sunde krop. Men når du besøger Soul Fitness, vil du højst sandsynligt også opleve et spirituelt element – og for mange kan det måske virke en smule overvældende, hvis det er første gang man stifter bekendtskab med den spirituelle verden. Så her vil vi forsøge at afmystificere spiritualitet og give dig en kort introduktion til hvordan det spirituelle element kan opleves hos Soul Fitness.

Hvilke billeder får du i hovedet, når du hører ordet spiritualitet? Måske forestiller du dig noget med hippie-udseende mennesker i løst tøj med langt hår, som taler om stjernetegn, brænder røgelse af, har krystaller og Buddha-figurer på hylden derhjemme og samler hænderne til et ’namaste’ når de siger farvel? Fordommene er mange og spiritualitet kan hurtigt opleves en smule højtflyvende og fremmedgørende, hvis man aldrig har stiftet bekendtskab med det før. Og særligt hvis man er vant til at bevæge sig i en verden, hvor man beskæftiger sig med håndgribelige ting og facitter, som mange af os gør i vores hverdag.

Først og fremmest skal det understreges, at alle altid er velkomne i Soul Fitness – uanset om du på forhånd har kendskab til spiritualitet og vores trænings- og behandlingsformer eller ej. Vores ambition er at skabe et holistisk sundhedshus, hvor der både er fokus på kroppen og sindet, men hvor både træningen og stemningen er jordnær med plads til alle.

Spiritualitet i hverdagen

Spiritualitet i hverdagen

Spiritualitet i hverdagen

Vi synes, det vigtigste at vide om spiritualitet er, at der ikke er noget rigtigt eller forkert. Du er eksperten i dit eget liv, og du ved bedst hvad der er rigtigt og forkert for dig. Der er ingen retningslinjer du skal følge eller være opmærksom på for at kunne passe ind i den spirituelle verden. Helt simpelt kan man sige, at spiritualitet er hvad man selv gør det til. Det er på ingen måde en religiøs overbevisning, hvor der findes en række rigtige og forkerte svar. I stedet er det nærmere en rejse ind i dig selv, hvor du skal finde svarene indeni dig selv.

Du er ekspert i dit eget liv og ved bedst hvad der er rigtigt og forkert for dig – både på langt sigt, men også lige nu og her. Føles en stilling i vores træning ikke rigtig for dig og din krop? Så bakker du bare ud af den eller springer over. Du vil altid blive guidet, men hos os er du også altid velkommen til at gøre ligeså meget eller ligeså lidt som du har lyst til – så længe det føles rigtigt for dig.

Tag hvad du kan bruge og giver mening for dig, og lad resten sive ind af det ene øre og ud af det andet. Og selvom her dufter af aromaterapi, der er urtete på kanden og et bundt afbrændt salvie i vindueskarmen, så er du altid hos os velkommen uanset hvor spirituel eller ikke-spirituel du er.

I Soul Fitness kan du få en gratis prøvetime – du tilmelder dig her.