DET SIGER MEDLEMMERNE – LINDA CSOSZ-ERDEI

I Soul Fitness er der rum og plads til, at man kan komme og være lige som man er, hvor end man er med sin træning. Ingen (selfie-) spejle, ingen præstationspres – men ro og hjertevarme. Personalet og instruktørerne er super søde og imødekommende. Man bliver altid taget varmt imod, når man kommer,” siger Linda Erdei.

Linda Csösz-Erdei var en af de heldige vindere af Soul Fitness’ adventskonkurrence om to måneders medlemskab. “Jeg er blevet så glad for at gå her, så jeg fortsætter mit medlemskab fremover. Det er lækkert indrettet og salene er fede og så er der bare en utrolig hyggelig atmosfære og en rar, afslappet stemning som jeg synes er meget behagelig at være i. Jeg synes at det føles dejlig trygt at være en del af det lille fællesskab, der er i Soul Fitness. Jeg kan godt lide at det er nogle små, intime hold, så der er plads til masser af nærvær og fordybelse og opmærksomhed fra underviserne,” siger Linda Erdei.

Dét jeg synes adskiller Soul Fitness fra andre fitnesscentre, er deres holistiske, helhedsorienterede tilgang til træning, hvor fokus er på både fysisk og mental træning og velvære. Derudover tilbyder de også en masse interessante workhops, som jeg har haft gode oplevelser med og er blevet meget inspireret af.

Indtil videre har jeg prøvet blid og alm. hatha, styrke, yin, vinyasa og flow yoga, groove dance og meditation. Jeg er vild med de forskellige yoga hold, som jeg vælger udfra, hvad jeg mærker, at jeg har behov for på den pågældende dag. Om det er ro og fordybelse i et lavt tempo, eller dynamik, konditions- og styrketræning i et højere tempo. Meditationsholdene er skønne, når man har brug for et afbræk i en travl hverdag, hvor man kan få kontakt til sig selv og koblet af og lade op. Groove dance er en fantastisk mulighed for at få bevæget sig og danset og man bliver virker så glad af den gode stemning og musikken – her er der virkelig plads til at få gakket ud og givet gas!

At gå i Soul Fitness gør at Linda mærker en motivation for at gøre noget godt for sig selv, sin krop og sit sind. “Det giver mig en vigtig balance og velvære i min hverdag, som jeg er meget taknemmelig for. Jeg kan varmt anbefale Soul Fitness. Jeg er så glad for, at jeg er startet her,” siger Linda Csösz-Erdei.

Billig yoga København

I Soul Fitness kan du få billig yoga. De første 14 dage kan du træne gratis uden binding og efterfølgende er der studierabat, hvis du er studerende. Tilmeld dig gratis træning her.

By | 2018-10-04T09:32:39+00:00 februar 15th, 2018|MEDLEMMER|Kommentarer lukket til DET SIGER MEDLEMMERNE – LINDA CSOSZ-ERDEI