DET SIGER MEDLEMMERNE – EVA DUFFY

Jeg elsker Soul Fitness’ koncept om at arbejde med sjælen/det indre og være sund her. For mig giver det meget mening, at jeg bruger energi på at pleje mit sind og derefter kommer det fysiske også til at blive forbedret – i stedet for at bruge tid på at stræbe efter en perfekt krop eller lignende,” siger Eva Duffy.

Før Eva startede i Soul Fitness, havde hun været medlem i nogle af de store fitness kæder.  “Soul Fitness er 100% anderledes, end hvad jeg ellers har været vant til. Derfor startede jeg med at prøve 14 dages gratis træning. En af grundene til jeg blev efterfølgende var helt klart det miljø der er i Soul Fitness, ikke mindst hvor søde, afslappede og behagelige alle instruktører er – og selvfølgelig personalet. De viser meget personlighed og er i tæt kontakt med medlemmerne,” siger Eva Duffy.

yoga for begyndere
Til daglig er Eva iværsætter, og med en hverdag der er fyldt med en masse arbejde og tusinde tanker, er det vigtigt for Eva at komme et sted hen, hvor hun kan koble helt fra. Det gør hun bl.a. ved yoga og mindfulness.

“Jeg er især vild med Hatha Yoga, Flow Yoga, Blid Hatha og Mindfulness. Jeg kan lide dem, fordi jeg får en masse ny energi bagefter og imens er det lækkert at bruge kroppen gennem de stillinger som hver yogaklasse kommer ind på. Mindfulness kan jeg lide fordi man kan kommer i kontakt med sig selv på en spacey måde. Det er lækkert at mærke hvor meget spirtualitet der ligger i mennesker og at ting ikke er så sort og hvidt, som vi i vesten går og tror,” siger Eva Duffy.  

Yoga for begyndere i København K

I Soul Fitness tilbyder vi 7 forskellige yogaklasser for både begyndere og øvede. Ønsker du også at prøve Soul Fitness gratis? Så kan du træne gratis i 14 dage uden binding ved at tilmelde dig her.

By | 2018-10-04T09:32:45+00:00 februar 9th, 2018|MEDLEMMER|Kommentarer lukket til DET SIGER MEDLEMMERNE – EVA DUFFY