DET SIGER MEDLEMMERNE – DITTE HERMANSEN

“Det er dejligt at Soul Fitness er så lille og intimt et sted. Jeg føler mig som en del af en lille familie. Mange yogasteder er så “poppede”, at man føler sig lidt mere samlebåndsagtig”, siger Ditte Hermansen. ”At gå i Soul Fitness giver mig ro i sjælen, mere kropskontakt, og stærkere arme. Og så giver det mig et lille pusterum, der føles trygt.”

Ditte Hermansen har været medlem i Soul Fitness, siden Soul Fitness åbnede den 1. December 2017. For Ditte er det vigtigt, at det sted hun træner giver hende god energi. Ditte kan have dårlige dage, hvor yoga bliver en meget følsom ting. ”Hvis der ikke er plads til dét, så kan det være lige meget for mig. Men det er der plads til i Soul Fitness. Og det er i den grad vigtigt”, siger Ditte Hermansen.

Ditte startede i Soul Fitness, fordi hun er vild med yoga. Hun er overrasket over den effekt det har på hendes liv og væsen. ”Jeg er rigtig glad for Safias vinyasa flow, fordi det for mig er den perfekte blanding af bevægelse og fordybelse. Men Kamillas styrke hatha er også en mandagsyndling”, siger Ditte Hermansen.

yoga i københavn

Yoga i København

Savner du også at være et sted, hvor du bliver set, taget godt imod og samtidig kan gå på nogle kvalitetsrige hold? Så tilbyder vi i Soul Fitness 14 dages gratis træning til alle nye. Du kan alle ugens dage, ubegrænset prøve:
– Yoga
– Groove
– Yolates
– Mindfulness
– Meditation
– Body SDS Grundtræning

Tilmeld dig 14 dages gratis træning. 

By | 2018-10-04T09:32:54+00:00 februar 2nd, 2018|MEDLEMMER|Kommentarer lukket til DET SIGER MEDLEMMERNE – DITTE HERMANSEN