Personlig udvikling kan forstås på mange måder. Det kan være du ønsker at øge din personlige udvikling på dit arbejde, eller også kunne du godt tænke dig at øge din personlige udvikling når det kommer til tanker, stress og personlige udfordringer.
Vi giver dig 3 gode bud på, hvordan du kan øge din personlige udvikling i form af behandlinger og træning. Vi forstår, at det er vigtigt for dig at øge dit bedste på din arbejdsplads, men det vigtigste er, at du er glad for dig selv og giver dig selv plads til at være den du er og folde dig ud.

Body SDS

Body SDS er et dansk udvikling behandlingssystem, som står for Body Self Development System. Her arbejdes der på mennesket som helhed og bruges til at skabe balance mellem krop, sjæl og sind samt det fysiske, psykiske og mentale omdrejningspunkt i kroppen. Body SDS kan bl.a. gå ind og hjælpe mod depression, stress, angst, traumer, søvnproblemer, ryg og nakkeproblemer, spændinger og infiltrationer i muskler. Disse er få eksempler på hvad Body SDS kan gøre for dig, men den behandlingsform kan hjælpe dig med at øge din personlige udvikling i form af løsrive dig fra stress, angst og depression. Andre kropslige smerter kan også løsrives og give din krop den frihed den fortjener. Igennem behandlingen arbejdes der med dit åndedræt, som spiller en essentiel rolle i din personlige udvikling. Dit åndedræt kan nemlig udrense affaldsstoffer, løsrive spændinger og traumer. Du kan læse mere om vores Body SDS behandler her. Body SDS findes også i træningsform. I Soul Fitness tilbyder vi Body SDS Grundtræning som er et fantastisk supplement til behandlingen.

Massage

Massage kan være en rigtig god behandling mod anspændte muskelgrupper, og specielt hvis du ønsker at din krop skal have lov til at slappe af. Lange arbejdsdage på kontoret kan føre til trætte og ømme muskler. Og hvis du gerne vil sørge for, at din krop og dit sind er det rette sted, eller i hvert fald går mod den rette retning, kan det hjælpe med noget massage. Det er sundt for dig, at du giver din krop lov til at få noget ro, så den kan få lov til at restituere og være klar til endnu en dag. Ved hjælp af massage, får du mulighed for at få løsnet dine spændinger, myoser og stagnationer. Du kan vælge mellem både velvære- og sportsmassage.

Spirituel mentoring

Nu må du ikke blive skræmt, men spirituel mentoring kan faktisk hjælpe dig med at danne et overblik over de svar på livet du søger, dybt inde i dig selv. Det kan være du søger indre ro eller fred – eller søger at finde svar på, hvor du skal hen i livet? Det kan spirituel mentoring nemlig hjælpe dig med at finde vej til. Det handler om at se ting i helheder og at acceptere, at du er medskaber af dit liv. Du former det og du viser dit liv din retning. Find din styrke og brug den til at dirigere dig mod din personlige udvikling. Her kan du blive klogere på hvad Lykke, som er spirituel mentor, kan hjælpe dig med.

Personlig udvikling

Derudover ser vi her i Soul Fitness også rigtig meget personlig udvikling ved vores medlemmer som bl.a. deltager på Groove Dance, hvor de kan få lov til at bevæge kroppen på deres egen måde. Der er plads til alle på Groove Dance, og det mærker du tydeligt som medlem, da du ikke skal følge en bestemt koreografi. Derudover er der rigtig mange der finder hjem i sig selv via yoga og meditation. Living Yolates er en af favoritterne blandt medlemmerne, da de både får strukket, styrket og danset igennem på holdet via yoga, dans og pilates.

En gratis trænings time

Vi håber at vores forslag til hvordan du kan arbejde med din personlige udvikling kan hjælpe dig i gang, og føre dig mod en retning som er sundere og bedre for dig.  Du er mere end velkommen til at benytte dig af vores tilbud om en gratis trænings time. Du tilmelder dig her.