Forleden inviterede jeg en flok af mine veninder med til træning i Soul Fitness. Jeg ville gerne, at vi skulle lave noget anderledes sammen end de sædvanlige byture, middagsaftaler og café besøg. Derfor tog jeg dem med til en Living Yolates time. Det er sådan en slags træning, hvor man i den grad kommer i godt humør, hvadenten man er alene afsted eller sammen med sine veninder. Vi havde en fest til Yolates, og både pulsen og humøret kom i top, da vi dansede og hoppede rundt i salen. Det kan i den grad anbefales!Træn med dine veninder – Oplevelser i København

Faktisk har jeg generelt bare gode erfaringer med at træne sammen med veninder. Det giver så meget godt, ikke kun fysisk, men også psykisk. For mit eget vedkommende kan jeg mærke, at jeg presser mig selv lidt mere, når jeg træner med veninder, for de skal ikke få indtrykket af, at jeg ikke giver den gas, når jeg træner. Jeg har det også sjovere med min træning, når jeg er sammen med mine veninder, fordi der bliver snakket, grinet og fjollet lidt mere. Når jeg træner alene, kan jeg godt få følelsen af, at det bare er noget, der skal overstås, og det kan egentlig også føles lidt ensomt, at man bare render rundt i fitnesscenteret eller til holdtræningen alene uden at have nogle at tale med.

Hvis man laver en træningsaftale med sin veninde, så er sandsynligheden for, at man faktisk kommer afsted også meget større. Man står pludselig til ansvar over for en anden end bare sig selv, og træningen er ikke længere en pligt, men faktisk en hyggelig måde at være sammen med sin veninde på. Som veninder, der træner sammen, kan man være med til at motivere hinanden, og sørge for at gejsten for træningen ikke forsvinder. Træningen bliver på den måde en fælles interesse, hvor man er med til at sikre hinanden mere overskud og energi i hverdagen, en sundere krop og et meget gladere sind – så min opfordring herfra er, hiv fat i din veninde, tag hende med til en Yolates time, Yoga time eller Groove Dance time og så bare ha’ det pisse sjovt sammen!
– Lotte Andersen, markedsføringspraktikant.

I Soul Fitness kan du træne 14 dage ganske gratis. Du tilmelder dig her.