“Jeg er medlem da det er et af det hyggeligste steder, jeg har været. Der er sådan en dejlig og rolig atmosfære fra når man træder ind ad døren. Man bliver altid mødt med åbne arme og kommer hurtigt til at føle sig hjemme. Derudover har de bare de fedeste hold med de bedste instruktører.

Jeg har prøvet lidt forskellige hold; Body sds grundtræning, Groove, Yoga og Living yolates. Jeg må sige, at jeg elsker alle holdene, og jeg skifter meget imellem holdene. Alle instruktørerne er mega kompetente og så søde. Det er for fedt at få mærket hele sin krop med Ida på Body-sds grundtræning og at få danset alle sine bekymringer væk med seje Mynthe på Groove. Det hold jeg har været mest på er Living yolates. Jeg er kæmpe fan, da det jo kombinerer lidt af alt det gode: dans, yoga og pilates, og så er Emilie bare for cool,”siger Caroline Christensen.

Soulfitness Det Siger Medlemmerne Caro C

Living Yolates København K

“Det vigtigste for mig, når jeg skal vælge et studie er helt klart atmosfæren og livet i studiet.
Hvis der ikke er ordentligt nærvær og man træder ind i et kedeligt gråt rum, falder min interesse med det samme. Det føler jeg man på ingen måde gør i soul fitness, tværtimod. Her bliver man mødt med smil og kærlighed. Jeg føler mig set og hørt på en anden måde, end de andre steder jeg har trænet. Det er med til at jeg kan slappe mere af, og det er et sted jeg har lyst til at komme hver dag. Når det så sagt har de også en masse dygtige behandlere tilknyttet, det har jeg ikke set på samme måde andre steder ,og så har de de bedste workshops og kurser.

At gå i Soul Fitness giver mig en masse ro, glæde og kropsbevisthed. Jeg kommer altid gående der fra med et kæmpe smil på læben og en god afslappende fornemmelse i kroppen. Det er simpelthen bare så dejligt.

Siden jeg startede har jeg mærket en kæmpe forandring. Jeg er simpelthen blevet så meget gladere. Jeg har ikke tabt mig eller noget, som mange kvinder nok drømmer om, når man træner. Men det har ikke nogen betydning her, alle holdene har givet mig vildt meget ro i min egen krop. Jeg føler, jeg hviler mere i mig selv både fysisk og psykisk.
Inden jeg startede i studiet havde jeg været syg i et år, med en nerveforstyrelse i benet. Det har irriteret mig meget, da jeg ikke har kunne træne som før. Så startede jeg i studiet og var lidt bekymret for hvordan det nu skulle gå. Det havde jeg ingen grund til. Jeg blev mødt af nogle meget kompetente instruktører, der vidste hvad de lavede og guidede på bedste vis. Jeg gik ud efter første time med et kæmpe smil og tænkte, det her sted… Det er lige mig.
Massere af kærlighed her fra,” siger Caroline Christensen.

Prøv et af vore mange hold  i Soul Fitness. Vi tilbyder en gratis prøvetime. Du tilmelder dig og læser mere her.