Vinyasa og yin yogalærer

Line Frørup

Jeg har en 200 timers yogauddannelse i multistyle yoga, herunder Vinyasa, Yin og Restorativ-yoga fra Anahat Yog i Indien (certificeret gennem Yoga Alliance).
Min egen yogarejse startede for ca. 3-4 år siden, hvor jeg fik øjnene op for yogaens positive effekter for både psyke og krop. Desuden har jeg praktiseret mindfulness og meditation de sidste 6 år, hvilket også indgår som en væsentlig del af min yoga-undervisning. En yogaklasse med mig fokuserer nemlig IKKE på at være flottest, men derimod at føle sig tilpas i sin krop og vende opmærksomheden indad samt give sig selv en mental pause fra det ellers hektiske og travle liv. Jeg har en stor passion for, hvad der foregår sanseligt i nærværet med os selv mere end de perfekte yogastillinger, hvilket mine timer også bærer præg af.
Udover min interesse og passion for yoga, læser jeg til daglig Psykologi på Københavns Universitet og har en forkærlighed for mindfulness, compassion og spiritualitet generelt. Jeg er 29 år, og bor i Sydhavn med min kæreste og vores lille hund Ellie.