LYDBAD OG MEDITATION

Vi er konstant omgivet af lyd i vores vågne timer, hvilket gør lyd til den oplagte adgang til meditation. I denne klasse bruger vi crystal bowls som guidendekilde til at opnå en afslappende tilstand.
Lydbad er ikke noget nyt fænomen – lyd som terapi har været anvendt i flere tusind år i forskellige kulturer og med samme intention: at bevæge os fra ubalance til balance.

Et lydbad kræver ikke svømmetøj eller dykkerbriller – du kan deltage i jakkesæt, stiletter, leggings eller hvad end du nu har på: du bliver ikke badet i vand, men lyd. Et lydbad er en kropsomsluttende lydlig oplevelse, og en guidende meditation, hvor specifikke lyd og specifikke frekvenser, arbejder med at sænke hjernebølgefrekvensen og derved nervesystemet fra “fight and flight” til “rest and digest”.

Du behøver ingen erfaring med lydbad, faktisk behøver du blot at dukke op og ligge dig i en behagelig stilling (shavasana), for at opnå den beroligende effekt lydene vil give. Hvis meditation er trappen, er lydbad elevatoren.
Hvis du synes det lyder interessant, så kom som du er, lig dig behageligt til rette og mærk hvordan de lydlige vibrationer hjælper din krop til mere balance.

Book gratis træning