LIVING YOLATES

Udfold og udforsk dig selv til Living Yolates i Københavns oase, Soul Fitness.

Living Yolates er en holistisk og dybdegående træningsform, der kombinerer det bedste fra tre verdener:

  • Yoga
  • Pilates
  • Dans

Yoga er indre ro, styrke, smidighed og balance.

Pilates er effektiv styrke af alle core muskler, som bidrager til den gode holdning.

Dans er ren livsglæde! Og vil give sved på  panden, samt opfordre til at slippe hæmningerne og nyde bevægelse uden at tænke for meget. I Soul Fitness er der igen spejle. Du kan være tilstede med følelsen i kroppen, fremfor at tage stilling til hvordan du ser ud. På den måde bliver der skabt mere nærvær til de enkelte øvelser og til fællesskabet i rummet.

Living Yolates er en træningsform for krop, sind og sjæl. Du får trænet hele kroppen igennem via styrke, smidighed og flow. Derudover får du også trænet din mentale sundhed og din indre energi. Living Yolates skaber et rum hvor du kan slippe tankerne, være i nuet og skabe ro i sindet. Her bliver du guidet til selvkærlighed, nydelse og rummelighed overfor dig selv. Flyd med øvelserne og lad dem støtte dig i at høre dine behov og leve med mere frihed og flow i dit liv.

Alle hold afsluttes med en beroligende afspænding.

Både nybegyndere og øvede er mere end velkommen på vores Living Yolates klasse. Det er et åbent rum hvor du kan komme med det du har og opleve Living Yolates’ gode egenskaber på din krop og i dit sind.

I Soul Fitness tror vi på at kroppen og sindet hænger uløseligt sammen. Derfor vil du opleve at vores klasser giver dig mulighed for at træde ind i et rum og en stund, hvor du bliver guidet i at mærke kroppen, flytte fokus fra tankerne og mærke dig selv.

GRATIS TRÆNING UDEN BINDING