GROOVE DANCE

Kom til Groove dance i Københavns dejligste oase, Soul Fitness og bevæg dig frit til dejlige rytmer i fællesskab med andre.

Groove Dance er den nemmeste og sjoveste dans, og du behøver absolut ingen danseerfaring. Der er nemlig ingen fancy koreografi i Groove Dance. Kan du gå, kan du Groove.

Instruktøren guider dig trygt gennem dansetrinene og rytmerne. Du behøver dog ikke kigge på instruktøren, da trinene er så simple og der er mulighed for at du kan sætte dit eget præg på bevægelserne, eller blive inspireret af andre omkring dig.

Det er umuligt at groove forkert – DIN måde at bevæge dig på er den rigtige måde. Sammen skaber vi et trygt rum, hvor du kan være DIG, lige præcis som du er. Der er ingen spejle, ingen koregrafier, intet der efterlader dig med en følelse af ikke at være god nok. 

Det er en god øvelse i kreativitet, autencitet og i at følge dit hjerte. Alt er rigtigt og intet er forkert, da det er dig der bestemmer, hvordan trinene skal ud. Når du groover træner du at stå stærkt i dig selv og blive mere ligeglad med andres mening om dig, og det du gør. Groove dance giver dig et rum hvor du kan føle dig fri og styret af din krops rytmer fremfor dine tanker. Derudover træner du din smidighed, balance og koordination. 

Det handler IKKE om at skulle præstere, men om at have det sjovt, rart og nyde dansen og samværet med de andre “Groovere”. Vi danser til opløftende musik i mange forskellige genre.

Groove Dance afsluttes med en lækker stillness.

MEDBRING: drikkeflaske og evt. en trøje til stillness.
Kom i tøj som du kan bevæge dig i og har det godt i. Vi danser uden sko.
Gratis træning
Se øvrige hold og træning