BODY SDS GRUNDTRÆNING

Kom til Body SDS grundtræning i Københavns rolige oase, Soul Fitness og sæt gang i kroppens kredsløb og selvhelbredende evner.

Body SDS (body self development system) er et dansk udviklet behandlingssystem der tager udgangspunkt i krop og sind, som hænger uløseligt sammen og dermed påvirker hinanden. I dette system arbejdes der med at bevæge led og muskelgrupper i samarbejde med åndedrættet. Træningsformen kombinerer konditionsøvelser, styrketræning og afspænding. I Soul Fitness tilbyder vi Body SDS grundtrænning, så du kan forløse de blokader du måtte have både fysisk og mentalt.  

På et Body SDS grundtræningshold arbejder vi med hele kroppen ved at aktivere dine led og muskelgrupper, for at forbedre bevægeligheden og for at frigive det din krop ikke længere har brug for. Når muskulaturen løsnes så bliver der skabt bedre lymfe- og blodcirkulation. Der opstår en fysisk udrensende effekt og kroppen skiller sig af med affaldsstoffer. På den måde kommer du også af med gamle spædninger og følelser som du er klar til at give slip på. Flere bruger træningen til at holde kroppen og sindet ved lige og holde energiniveauet og livsglæden oppe. 

Når du træner Body SDS vil du opleve øget kropsbevidsthed, større smidighed og styrke i dine led og muskler. Når du har været igennem en grundtræning, vil det svare til, at du har fået en behandling af hele din krop. 

Alle kan være med til Body SDS grundtræning, så du behøver ikke have erfaring med det. Træningen udføres barfodet.

I Soul Fitness tror vi på at kroppen og sindet hænger sammen. Derfor vil du opleve at vores klasser giver dig mulighed for at træde ind i et rum og en stund, hvor du bliver guidet i at flytte fokus fra tanker og bekymringer og i stedet mærke kroppen.

Gratis træning
Se øvrige hold og træning