VORES FACILITETER

Yoga center København

Træningssale
I Soul Fitness har vi to store træningssale, som danner ramme for vores holdtræning og workshops.
Lokalerne er store, lyse og med højt til loftet begge med store vinduer mod Skindergade eller gården. Selvom vi ligger lige i hjertet af København, er her meget stille og roligt i lokalerne, så du kan fordybe dig.
Begge træningslokaler har tilknyttet udstyr som bruges i undervisningen. Du har derfor mulighed for at låne en yogamåtte, tæpper og blokke, når du er til træning. Det er vigtigt for os, at tilbyde god, professionel og nærværende træning, derfor kan der maks. være 12 personer på hvert hold. På den måde sørger vi for, at du får mest muligt ud af din træning og at underviserne kan guide dig godt igennem undervisningen.

Reception
Når du træder ind i vores lokaler på Skindergade, vil der altid være en receptionist som tager imod dig. Receptionen er omdrejningspunktet for hele centeret, hvor du kan få sparring og viden om din træning. Du har mulighed for at tjekke dig ind i receptionen eller hos underviseren på holdet.  I receptionen er der plads til at drikke en kop varm the inden og efter træningen sammen med de andre medlemmer og underviseren.

Behandlerrum
Vi har fire behandlerrum, hvor de individuelle behandlinger bliver udført. De tre af rummene er en integreret del af Soul Fitness, således at man har adgang via hoveddøren. Det fjerde lokale har egen indgang, således at man ikke behøver at vente i receptionen, når man skal til behandling. Dette tiltag er skabt for at skabe ro og anonymitet for de par som skal til konsultation hos sexologen og psykoterapeuten.
Alle behandlingsrummene er lyse og venlige og vender også ud mod enten Skindergade eller gården.

Vi gør en stor dyd ud af at alle kan føle sig trygge i de individuelle behandlinger. Derfor har alle vores behandlere tavshedspligt, således at man trygt kan arbejde med de udfordringer man står overfor i et fortroligt og sikkert miljø.

Omklædningsrum
Der er mulighed for at klæde om i vores omklædningsrum. Her vil man også kunne placere sine ejendele, imens man er til træning. Dette sker dog på eget ansvar.

Træningsudstyr
I Soul Fitness kan du låne yoga-og træningsmåtter, blokke og tæpper. Derudover har vi vægte, formrollers, elastikker og Pilates bolde som også bliver brugt i undervisningen. Du er meget velkommen til selv at medbringe egen yogamåtte, hvis du har lyst til det.

Generelle guidelines for træningen
Kom i let og behageligt tøj og medbring gerne en varm trøje. Det er en god idé ikke at spise alt for meget inden træningen, men et let måltid inden er helt fint. Vi anbefaler at man drikker rigeligt med vand inden og efter træningen.
Hvis du er i tvivl om udførelse af fx en yogastilling eller hvis du har en skade er du altid velkommen til at spørge vores undervisere om andre alternativer. Vores undervisere er her for at guide dig og hjælpe dig så du altid får mest ud af din træning.

Oplev et hold