“Jeg har fået en større kontakt til mig selv og fået øget min træningsglæde ved at gå i Soul Fitness. Jeg har fået prøvet træningsformer, jeg aldrig tidligere har prøvet og selve træningen har virket selvudviklende for mig. Psykisk har jeg bemærket en stor foranding til det bedre. Jeg er i bedre humør, og fysisk føler jeg mig stærkere og mere smidig.

Da jeg valgte stedet var det vigtigt for mig at det var nemt at komme til med offentlig transport, varierende hold, prisen og dygtige og veluddannede instruktører – og det har Soul Fitness.

Soul Fitness er samtidig indbydende. Stedet udstråler ro, harmoni og tid. Der er ingen spejle, der er altid varm the på kanden og holdene er tilpas store,” siger Vibecke Sørensen.

soulfitness.dk-Det siger medlemmerne-Vibecke-S.

Kundalini yoga København

“Lige pt. er jeg vild med Groove dance og Kundalini yoga. Groove dance fordi jeg bliver glad og opløftet, og jeg kommer i større kontakt med min krop. Under og efter Kundalini yoga timerne oplever jeg en øget kontakt til mit hjerte og min spiritualitet. Jeg har også bemærket at det går dybt og renser krop og sjæl for bl.a. gamle mønstre som ikke tjener mig.

Det har givet mig sindsro, jeg føler mig meget mere fri for tankemylder som gør at det er nemmere at være tilstede,” siger Vibecke Sørensen.

Er du interesseret i at prøve holdene af så som Groove Dance, Kundalini yoga, Pilates, Meditation, Living Yolates osv. så har du mulighed for at få en gratis prøvetime. Det tilmelder du dig her.