DET SIGER MEDLEMMERNE – RONJA JOHANSEN

“Jeg er i Soul Fitness, fordi jeg er sygemeldt med stress. Jeg blev præsenteret for Soul Fitness og syntes, at det lød som et rigtigt godt koncept. Men det var først da jeg kom herind, at jeg var fuldstændig solgt.

Jeg har både været til noget yoga, groove dance og til noget soft sessions. Instruktøren i groove dance i dag startede med at sige, at i dag skal vi væk fra vores hoveder og ned i vores kroppe. Og der ramte hun virkelig hovedet på sømmet.

Jeg kan mærke, at når jeg går herfra, så er jeg nede i min krop. Min sygdom med stress er oppe i hovedet, og jeg kan mærke, at det helbreder min stress at være medlem her.

Min træningsuge i Soul Fitness består optimalt set både af noget bevægelse, noget med gang i og så noget med yin-yoga, hvor det er helt ned i tempo og helt ned i energi. De har rigtig gode stræk, hvor jeg kommer helt ned og kan mærke min krop stille og roligt. Og kombinationen af de hold med meget bevægelse har gjort, at jeg kan give slip og ikke tænke over, om jeg gør tingene rigtigt.

Instruktørerne er rigtig gode til at få mig til at føle, at uanset hvad jeg gør, så er det rigtigt. Det handler om at give slip og bare være med det der er og lytte til musikken og følge musikken. Og det er fantastisk! Det at kunne gå amok og bare give den gas og så kombinationen med det her yin-yoga det er meget mere stille og blide stræk, den kombination gør bare, at jeg føler, jeg kommer hele vejen rundt om min krop. Jeg har brug for bevægelsen, jeg har brug for det der er hurtigt og det der er gang i, men jeg har også brug for at få strukket kroppen ud og komme helt ned og blive helt afslappet. Så dét er den optimale kombination for mig,” siger Ronja Johansen.

Ønsker du at prøve Soul Fitness kan du tilmelde dig 14 dages gratis træning her.

By | 2018-10-18T11:20:08+00:00 maj 1st, 2018|MEDLEMMER|Kommentarer lukket til DET SIGER MEDLEMMERNE – RONJA JOHANSEN