DET SIGER MEDLEMMERNE – MIKKEL RISGAARD

”Jeg synes der er en god stemning i Soul Fitness. Jo mere man kommer, jo mere hjemme føler man sig, når man sidder og har en mindfulness session, en yoga-session eller nogle af de andre hold. Man lærer underviseren at kende, og underviseren lærer dig at kende og på den måde, tilpasser de så også ens niveau.
Jeg synes der er en god stemning. Der er altid varm the på kanden og hyggelige mennesker, som har mere eller mindre samme mindset i forhold til indre værdier.”

Mindfulness København

”Jeg får mange ting ud af at deltage i mindfulness sessionerne. Vigtigst af alt, føler jeg, at jeg får lyttet til mig selv, og jeg giver slip på alle andre ting, som sker omkring mig. Det giver mig en ro, som jeg tager med mig videre efter mindfulness session, men også dage efter jeg står op og rydder ud, fordi man får nogle ting at vide, som man kan vende tilbage til.”

”Når jeg fx. går på arbejde, så er der altid en milliard ting der sker, som jeg ved, jeg skal. Og imens ved jeg også, at der kommer til at være nogle nye ting. Så jeg ved, at der kan ikke rigtig være plads til alle tingene på en gang, og det kan give mig en vis uro, og den uro kan jeg bygge videre lidt som en snebold der bliver større og større. Eller også, kan jeg vælge bare at acceptere, at det er som det er, og så bruge ens vejrtrækning til at slappe af i kroppen. Det er dét jeg har brugt mindfulness-øvelser rigtig meget til – for at finde ro og acceptere tingene der sker omkring mig,” siger Mikkel Risgaard

Ønsker du også at prøve mindfulness? Så kan du tilmelde dig 14 dages gratis træning her.

By | 2018-10-04T09:32:28+00:00 maj 23rd, 2018|MEDLEMMER|Kommentarer lukket til DET SIGER MEDLEMMERNE – MIKKEL RISGAARD