“Jeg opdagede Soul Fitness for et par måneder siden i min søgen efter et sted, der kunne hjælpe mig i gang med min yogatræning. Allerede efter den første gang jeg trådte ind i den varme, indbydende, hyggelige atmosfære i hjertet af København og svingede min krop til en omgang Groove Dance efterfulgt af en udfordrende, men på samme tid afslappende yogatime, kunne jeg se at Soul Fitness er et meget specielt sted.”

Marina Soulfitness

“Her bliver du mødt af super dygtige undervisere, der tager hånd om dig og guider dig igennem din spirituelle og fysiske rejser mod en bedre dig. Her kan du fordybe dig mere i dig selv og igennem øvelser og meditation finde frem til din kerne og lære dig selv bedre at kende. Her kan du også slå dig løs og shake din krop til en befriende Groove Dance time.

Her kan du få et afbræk fra hverdagen og samtidigt lære noget, der vil hjælpe dig med senere at gøre din hverdag mere balanceret samt udvikle dig selv som personlighed. Jeg har aldrig set frem til en træning, som jeg nu gør torsdag morgen kl.7 på vej til Hatha Yoga undervisning! Tak, Soul Fitness, for at have skabt nogle fantastiske rammer for både mental og fysisk træning og udvikling,” siger Marina Gross.

Ønsker du at prøve holdene i Soul Fitness, så tilbyder vi 1 times gratis træning som du kan tilmelde dig her.