“Jeg startede i Soul Fitness, fordi jeg kom til København efter to år i en ‘landsby i skoven’ i Norge, hvor arbejdet både var meget fysisk og psykisk krævende. Derudover døde min far i januar, så disse år i Norge havde slidt godt på min krop OG min sjæl, selvsagt.. Jeg savnede yogaen, som jeg også brugte meget under min studietid i Aalborg pga. angstproblemer, og da min kæreste og jeg flyttede ind på Regensen, var det kanon oplagt at gå til Soul Fitness som ligger lige omme i baghaven.

Egentlig havde jeg indstillet mig på, at jeg skulle rundt i den første tid her i min nye by og prøve forskellige yogacentre, for at finde det HELT rigtige sted. Men det blev hurtigt klart for mig at jeg skal blive i Soul Fitness!

Rimelig stærk/god variation i udvalget, også i sværhedsgrader. Nice med de 14 dages prøve periode (respekt for det!). Gode instruktører: Nærværende og super kompetente.

Der er ret meget personlighed i Soul Fitness. Det er fedt at der er et ideal bag stedet humanitært.

Ret god balance i spiritualitet versus fysisk træning blandt instruktørerne.
Der er meget identitet over stedet, i forhold til at de er så nye. Man føler sig som medlem ret godt inkluderet og hørt. Der formår de at være nærværende og beholde fødderne på jorden, samtidig med at de er holistiske og soul’ish,” siger Lasse Kristensen.
Yoga for mænd København
“Når jeg vælger et træningsstudie er det vigtigt med noget soul, udfordring, læring, tidspunkt, variation, øjenhøjde, at stedet appelerer til en stor variation af brugere. Jeg synes det er så vigtigt for et soulfitnesscenter, at der ikke kun er plads til de helt yogi-fitte typer.. Jeg vil gerne træne/være i et fællesskab hvor der er plads til alle.
Det er fedt at Soul Fitness tør eksperimentere med workshops.
At gå i Soul Fitness giver mig kropsbevidsthed, soul-bevidsthed, glæde, et fysisk- og psykisk åndehul, styrke, læring, passion, et boost, en glad hjerne og krop – et godt skud af melatonin, seretonin og dopamin, en bedre stemme og vejrtrækning til min musik, kontrol over min angst.

Jeg synes alle hold, jeg har været på har hvert sit. Jeg tror, jeg har været på alle hold. Personligt er jeg meget glad for yogaen fordi den kombinerer mit åndedræt og bevægelse i et flow for mig. Jeg blev så glad i fredags efter at prøve Cilles yin-hold, selvom alle instruktører har hver deres fede energi.

Jeg elsker vinyasaen med Safia. Jeg er også vild glad for at Thomas har mandeholdet. Han er virkelig dygtig. Jeg synes det er spændende at der blev foundet et mandeyogahold, da jeg startede. Det er for mig fedt at snakke om, tænke over, for tidligere har jeg skulle bruge lidt tid på at fortælle mig selv at det var “okay”, at jeg var vild med yoga, dengang jeg startede. Men vigtigst for mig er egentlig bare at blive mødt med min person og mine spørgsmål, og det synes jeg virkelig, jeg bliver i Soul Fitness.

Jeg kan godt lide når der er en del på holdene, fordi der opstår en helt speciel synergi og intensitet i træningen.
Efter min tid i Soul Fitness mærker jeg meget mindre rygproblemer. Dem var der mange af før. Min krop udvikler sig for hver gang mærker jeg. Mit hovede bliver klogere og mere opmærksom og bevidst.
Psykisk kan jeg efter nogle træningsgange mærke roen, glæden og gode ting flyde ud i tå- og fingerspidserne.
I langt højere grad end før, mærker jeg en krops- og mental kontrol som er helt fantastisk. Jeg vidste den ville komme, når jeg fandt et fedt sted at træne min yoga, men jeg vidste ikke at det hele skulle komme i sådan et flow og så let som det gjorde.

For mig er træningen terapi!

Tak fra mig,” siger Lasse Kristensen.

I Soul Fitness tilbyder vi 7 dages gratis træning til alle nye medlemmer. Du kan tilmelde dig her.