Der er meget identitet over stedet

“Jeg startede i Soul Fitness, fordi jeg kom til København efter to år i en ‘landsby i skoven’ i Norge, hvor arbejdet både var meget fysisk og psykisk krævende. Jeg savnede yogaen, som jeg også brugte meget under min studietid i Aalborg pga. Angstproblemer. Da jeg flyttede ind på Regensen, var det kanon oplagt at gå til Soul Fitness som ligger lige omme i baghaven.

Egentlig havde jeg indstillet mig på, at jeg skulle rundtog prøve forskellige yogacentre, for at finde det HELT rigtige sted. Men det blev hurtigt klart for mig at jeg skal blive i Soul Fitness!

Der er ret meget personlighed i Soul Fitness.

Rimelig stærk/god variation i udvalget, også i sværhedsgrader. Gode instruktører: Nærværende og super kompetente.

Ret god balance i spiritualitet versus fysisk træning blandt instruktørerne.
Der er meget identitet over stedet. Man føler sig som medlem ret godt inkluderet og hørt. Det er så vigtigt for et soulfitnesscenter, at der er plads til alle”

Yoga for mænd København

At gå i Soul Fitness giver mig kropsbevidsthed, soul-bevidsthed, glæde, et fysisk- og psykisk åndehul, styrke, læring, passion, et boost, en glad hjerne og krop – et godt skud af melatonin, seretonin og dopamin, en bedre stemme og vejrtrækning til min musik, kontrol over min angst.

Jeg elsker vinyasaen med Safia. Jeg er også vild glad for at Thomas har mandeholdet. Han er virkelig dygtig. Jeg synes det er spændende at der blev foundet et mandeyogahold, da jeg startede.

Efter min tid i Soul Fitness mærker jeg meget mindre rygproblemer. Dem var der mange af før. Min krop udvikler sig for hver gang mærker jeg. Mit hovede bliver klogere og mere opmærksom og bevidst.

I langt højere grad end før, mærker jeg en krops- og mental kontrol som er helt fantastisk. For mig er træningen terapi!

Tak fra mig,” siger Lasse Kristensen.

I Soul Fitness tilbyder vi en gratis prøvetime. Du kan tilmelde dig her.