yoga studierabat københavn
“Jeg har til min egen overraskelse mærket stor forandring ved at gå i Soul Fitness – både fysisk og psykisk. Jeg er både blevet stærkere, smidigere, og derudover er mine migræneanfald blevet mindre hyppige end før i tiden. Min kombinerede yoga- og meditationspraksis har gjort en kæmpe forskel for mit mentale velvære – langt større end jeg nogensinde ville have kunne forestille mig før jeg gik i gang – og har helt uventet introduceret et meget berigende spirituelt element i min tilværelse. Jeg kan varmt anbefale det til alle, uanset baggrund.

I Soul Fitness finder jeg trygge rammer, i hvilke jeg kan skabe et nyt bekendtsskab med min krop under venlig og dygtig vejledning.
Egentlig startede jeg i sin tid, mest af alt fordi jeg som studerende med meget få akademiske kontakttimer følte behov for lidt mere faste rammer i min hverdag. Jeg tænkte, at det ville være en fin vane at tage nogle yoga/dansetimer på nogle faste tidspunkter hver uge, og samtidig på den måde komme i lidt bedre form. Jeg har aldrig tidligere dyrket sport eller lignende, så det var helt nyt for mig,” siger Julie.

Ønsker du også at gøre brug af studierabatten kan du læse mere og tilmelde dig ved at klikke her.
yoga studierabat københavn 

Yoga sal med måtter og tæpper

yoga studierabat københavn 
“Soul Fitness er virkelig et hyggeligt og imødekommende sted, hvor man hurtigt lærer både undervisere og de andre faste deltagere at kende. Her hersker en hjemlig stemning med gratis te i receptionen og undervisere, der hilser på en ved navn. Desuden er der mulighed for selv at træne udenfor holdtiderne i løbet af dagen, hvilket er helt fantastisk, hvis man har brug for et roligt og rart sted til sin yogapraksis, men ikke kan nå at deltag i dagens holdtræning.

Jeg kan især godt lide, at der er et bredt udvalg af hold, men at de samme hold alligevel gentages tilstrækkeligt mange gange om ugen til, at man har tid til at få øvet det, man har lært.

Jeg sætter især pris på, at miljøet er trygt og venligt (og begynder-venligt!). Derudover er det også vigtigt for mig, at der bliver udbudt relativt mange timer spredt ud over dagen, så jeg kan få mest muligt ud af mit medlemsskab – også i travle perioder af mit liv hvor andre ting også fylder. 

Jeg holder meget af Kundalini yoga. Jeg har i flere år periodevist forsøgt at meditere på regelmæssig basis uden rigtig nogensinde at komme ordentligt ind i det. Gennem min kundalini yoga praksis har jeg (pludseligt og uventet!) lært at åbne den dør i mit sind, og har siden haft meget dybe og personligt betydningsfulde meditationsoplevelser. 

Derudover er jeg også glad for Mynthe’s yin og hatha yoga hold. De dybe stræk i yin var næsten uudholdelige da jeg startede, men nu efter et halvt års praksis er min krop blevet betydeligt mere fleksibel og har vænnet sig tilstrækkeligt meget til min praksis til, at jeg finder yin er virkelig dejligt, afslappende og meditativt.
Jeg har aldrig tidligere brudt mig om sport eller motion, og Hatha yoga – der er lidt mere fysisk krævende – har lært mig at mærke min krop på en ny måde og bevæge mig med mit åndedræt,” siger Julie.
yoga studierabat københavn 

Har du ikke være medlem hos Soul Fitness før, kan du opleve en gratis prøvetime. Du kan læse mere her.