“Jeg går i Soulfitness fordi, at jeg har et ønske om at komme i tættere kontakt og i balance, med min krop og mit sind. Jeg synes at yogaen og alle de andre tilbud som Soul Fitness har, kan noget helt fantastisk på dette område. Det er første gang at jeg har følt mig hjemme i et træningsstudie.

Soul Fitness adskiller sig på den måde, for mig, at det er et utroligt hjertevarmt, personligt og åbent sted. Man bliver mødt af en følelse af nærvær og ro, når man træder ind på stedet. Både af undervisere og andre medlemmer. Jeg føler mig meget velkommen. Det betyder rigtigt meget, at omgivelserne og ånden afspejler den praksis man skal udøve. Det giver en helt kanon helhedfornemmelse.

Det der gør, at jeg bliver ved med at vende tilbage, er at holdene er ret intime. Uanset om du er ny, eller genganger på et hold, bliver man budt meget varmt velkommen af underviseren. Jeg synes bare det er så rart at komme. Alle er helt vildt søde og rare. Det er som om, at stedet bare emmer af hele den der energi, som bare er beroligende og nærværende. Og det er rigtig vigtigt for mig.

Josephine Living Yolates københavn

Det er vigtigt for mig, med et forholdsvis bredt udvalg af tider og hold. Og alt det synes jeg at Soulfitness har. Der er mange spændende tilbud og på mange tider af dagen. Små hold, er helt klart også en fordel for mig. Det er ligeledes vigtigt for mig med gode priser, da jeg er studerende.

At gå i Soul Fitness giver mig ro i min hverdag. Det er lidt ligesom et frirum for mig, hvor tankerne kan blive slået lidt fra og man kommer ned i kroppen i stedet for. Det er en god måde, at skabe en forbindelse, da det hele hører sammen i sidste ende. Det er yogaen god til.

Det hold jeg bliver ved med at vende tilbage til, er Yin Yoga og mindfulness med Cille. Det er helt fantastisk roligt og jeg kan mærke at det giver en forskel på min egen ro og krop. Cille siger en masse kloge ting, som er meget inspirerende og noget jeg helt klart tager med mig videre. Nogle gange, så har jeg brug for en lille reminder om, at tingene er okay som de er, og det er hun rigtig god til at minde os om.

Efter min start i Soul Fitness kan jeg tydeligt mærke en forskel både fysisk og mentalt. En ting jeg virkelig har taget med mig, er fokus på åndedrættet. Det kan virke så banalt, men med at bruge det på den rigtige måde, så kan det altså virkelig flytte bjerge.

Ønsker du at prøve holdene i Soul Fitness kan du tilmelde dig en gratis prøveperiode her.