“Siden min start i Soul Fitness har jeg fået en anden bevidsthed omkring min træning og kan bedre mærke efter hvad min krop har lyst til. Her er der plads til at man tager en pause, bliver liggende efter en afsluttende meditation eller ganske enkelt laver en anden yogaøvelse end læreren viser. Jeg er blevet mere smidig og har også fået lyst til at træne derhjemme i en kombination af det jeg har taget med mig holdene. Jeg mærker at det er vigtigere at være til stede her og nu, mens jeg træner og at det ikke er vigtigt, om jeg når at lave et vist antal øvelser for at komme i form.

Mine favorit hold er Yin yoga, Living Yolates, Boby sds træning og Bindevævsstræk, Blid hatha yoga, Grove Dance
Alle hold på nær Body sds føler jeg at det en leg at træne og at kroppen får lov til at bestemme, og at jeg kan slå hjernen fra. Body sds er lidt mere for hjernen, men det er en god træning hvor jeg kommer rundt i hele kroppen og føler min styrke uden at overbelaste,” siger Cille Edling.

soulfitness.dk

“I Soul Fitness er der ingen maskiner eller stress omkring det at træne. Det synes jeg godt der kan være i et klassisk firnessstudie. Soul fitness har en dejlig rolig atmosfære. Lokalerne er indbydende og lyse. Rummene, menneskerne, at det er hold hvor jeg træner sammen med andre er vigtigt for mig. Og så selvfølgelig at der bliver tilbudt mange forskellige hold. Jeg har ledt efter et studie, hvor der blev tilbudt både yoga, pilates og Body sds træning. Det med at have hele mig med i min træning og at det sker på et afslappet bevisthedsniveau, er noget jeg har savnet.

Jeg synes det er et fantastisk sted, også at det ikke virker som om holdene er overfyldte. Jeg håber at det forbliver en stille oase uden for mange medlemmer. Det er utrolig dejligt at man kan sidde og nyde en kop te i receptionen og snakke lidt og falde ned, inden man skal ind og træne,” siger Cille Edling.

Ønsker du at se om Soul Fitness er et trænins studie for dig, kan du prøve gratis træning ganske uforpligtende ved at tilmelde dig her.