Yoga, Pilates & Body-SDS

“Siden min start i Soul Fitness har jeg fået en anden bevidsthed omkring min træning. Jeg kan bedre mærke efter hvad min krop har lyst til. Her er der plads til at man tager en pause, bliver liggende efter en afsluttende meditation eller ganske enkelt laver en anden yogaøvelse end læreren viser. Jeg er blevet mere smidig og har også fået lyst til at træne derhjemme. Jeg mærker at det er vigtigere at være til stede her og nu, mens jeg træner. Det ikke er vigtigt, om jeg når at lave et vist antal øvelser for at komme i form.

Det er en leg at træne

Mine favorit hold er Yin yoga, Living Yolates, Boby sds træning og Bindevævsstræk, Blid hatha yoga, Grove Dance.

På alle hold – på nær Body-SDS – føler jeg at det en leg at træne. Kroppen får lov til at bestemme og jeg føler jeg kan slå hjernen fra. Body-SDS er lidt mere for hjernen, men det er en god træning hvor jeg kommer rundt i hele kroppen og føler min styrke uden at overbelaste.”

Soulfitness.dk-Det siger medlemmerne-Cille E.

Ingen stress – En Oase

“I Soul Fitness er der ingen maskiner eller stress omkring det at træne. Soul fitness har en dejlig rolig atmosfære. Lokalerne er indbydende og lyse. Rummene, menneskerne; at træner sammen med andre er vigtigt for mig. Og så selvfølgelig at der bliver tilbudt mange forskellige hold. Jeg har ledt efter et studie, hvor der blev tilbudt både yoga, pilates og Body-DSD træning. Det med at have hele mig med i min træning og at det sker på et afslappet bevisthedsniveau, er noget jeg har savnet.

Jeg synes det er et fantastisk sted, og holdene virker ikke overfyldte. Jeg håber at det forbliver en stille oase uden for mange medlemmer. Det er utrolig dejligt at man kan sidde og nyde en kop te i receptionen og snakke lidt og falde ned, inden man skal ind og træne,” siger Cille Edling.

Ønsker du at se om Soul Fitness er et træningsstudie for dig, så kan få en gratis og uforpligtende prøvetime ved at tilmelde dig her.