“Siden jeg har været sygemeldt med alvorlig stress har træning som yoga og body-SDS Grundtræning været obligatorisk for mig. Ved at være medlem i Soul Fitness har jeg adgang til ubegrænset træning af sind og krop ved dygtige undervisere. Her møder jeg også andre søde mennesker der, ligesom jeg, har brug for at finde ro i en travl hverdag. Det skaber et godt fællesskab, og jeg føler, at jeg er en del af noget noget større i Soul Fitness – og så støtter det et godt formål.

Soul Fitness adskiller sig fra andre træningssteder, jeg har prøvet, ved at have flere forskellige træningsformer, mindre hold og være mindre kommercielt,” siger Caroline Osterwald-Lenum

Soulfitness Det Siger Medlemmerne Caroline OL

“Jeg er blevet stor fan af både Yin yoga, Body SDS Grundtræning, Living Yolates og Groove – så det er svært at vælge en favorit. Hvis jeg kun må vælge én, må det blive Body-SDS Grundtræning. I starten kæmpede jeg mig igennem timen, men jo flere gange jeg har været til det, jo lettere er det blevet. Det hjælper selvfølgelig også at tænke på, hvilken effekt timerne allerede har haft på mig. Bare efter første gang er jeg blevet markant gladere. Jeg synes, at det er fantastisk, at du ved at træne 1,5 time på et hold, kan give dig selv det der svarer til en Body-SDS-behandling.

Med tiden er jeg blevet stærkere både fysisk og mentalt. Jeg bliver hele tiden lidt bedre til at mærke min krop, give slip på følelser og tanker og være tålmodig med mig selv. Efter jeg har været i Soul Fitness er jeg altid gladere og har mere energi til resten af dagen. Jeg kan bedre mærke min krop, føler mig mere nærværende og mere opmærksom.

Tak for det gode humør og den gode energi, Camilla! Keep up the good work,” siger Caroline Osterwald-Lenum

Ønsker du at prøve træningen i Soul Fitness kan du tilmelde dig 1 times gratis træning her.