“Jeg blev medlem for ca 2 måneder siden, og jeg havde gennem noget tid tænkt, at jeg ville gå til yoga.

Jeg blev i foråret ramt af stress, således at det påvirker min søvn. Og jeg tror yoga, meditation mv. som handler om at lytte til kroppen og slukke nogle af tankerne, hjælper mod søvnløshed og stress.

Der var flere grunde til at jeg startede hos Soul Fitness, uden at kende stedet.

1. 14 dages gratis træning.
2. Mange forskellige tilbud, både forskelige træningshold, behandlere, og kursus/foredrag mv.

3. God beligenhed og god pris for så mange tilbud.

Nu kan jeg efter 2 måneder sige, at det er et helt fantastisk sted!! Jeg har gået andre steder, men jeg har aldrig følt mig så meget hjemme, som jeg gør i soul Fitness.”
Soulfitness Det Siger Medlemmerne Britt D
“De instruktører som er her er meget personlige, dygtige, imødekomende. Det er små hold og dejlige lokaler. Man føler sig hjerteligt velkommen og set.

Stemningen i huset er så rar, også blandt andre deltagere. Jeg tror det smitter, når der er gode vibrationer og entusiasme hos ledelsen og de ansatte. Soul Fitness virker som de brander for stedet.

Personligt har det betydet så meget for mig at starte, specielt at jeg har fået integrereret kroppen og vejrtrækningen i dagligdagen. Dels har det hjulpet på min søvn, og jeg tror, at jeg har et bedre værn mod stress og forkerte beslutninger mv. Og så kan jeg mærke min krop bliver smidigere.

Hvilke hold jeg vælger er nok først blid yoga, men har opdaget at dans er meget sjovt og at det bl.a. giver glæde, syntes godt om blandningen af yoga, dans og mindfullness .

Men dét at der er så meget at vælge imellem er så super!!!!
Tak til Soul Fitness. Det giver mig så meget at komme her daglig. Stedet er meget æstitisk og logoet super fint,” siger Britt Duvier.
Ønsker du at prøve Soul Fitness kan du tilmelde dig en gratis times træning her.