Yin yoga København
“Jeg starte i Soul Fitness, da jeg gerne ville begynde at danse noget mere, og ville faktisk derfor gerne begynde til salsa, men i min søgen efter danselektioner faldt jeg over groove dans, som lød til at være meget mere mig. Jeg elsker at danse, men jeg er ikke altid så god til at huske alle trinene, så tanken om bare at kunne danse, hvor der ville være nogle rammer, men hvor trinene ikke var så vigtige tiltalte mig. Jeg begyndte derfor at søge efter et sted, hvor jeg kunne danse groove – og så kom Soul Fitness op. Da jeg så alle de andre hold som Soul Fitness kunne tilbyde var jeg solgt! Jeg har længe gerne vil være medlem af et yogacenter, men synes alligevel at det var lidt for dyrt. Men hos Soul Fitness var der både mulighed for groove, dancing yolates (som jeg også tidligere har været glad for), yoga og meditation. Så det føltes som det helt rigtige sted for mig – hvilket jeg også synes, at det er!

At gå i Soul Fitness har hjulpet mig fysisk, fordi jeg ikke har lige så mange spændinger i min krop, som jeg ellers altid har haft. Derudover føler jeg mig stærkere, både i krop og sind. Det har hjulpet mig psykisk, fordi jeg har lært at lytte mere til min krop, jeg bliver derfor ikke lige så ked af det, når jeg mærker smerter. Jeg har i 11 år haft rigtig mange smerter i min mave, og de er blevet mindsket. Hvilket både har gavnet mig fysisk, men også psykisk, fordi jeg nu ikke er lige så “bange for dem”, og fordi jeg nu kender til nogle øvelser som mindsker smerterne. De hold jeg går på i Soul Fitness har generelt hjulpet mig til at komme ned i kroppen og dermed være mindre i hovedet.

I min krop kan jeg især mærke en større styrke og mindre anspændthed. Jeg føler mig generelt bedre tilpas i min krop. Så kan jeg mærke en større ro i mit sind. Jeg bliver ikke lige så hurtigt stresset eller ængstelig. Jeg har ellers haft rigtig travlt her i efteråret med at færdiggøre min uddannelse, men jeg har ikke følt mig særlig stresset, som jeg normalt ellers ville have været i en presset situation. Jeg er blevet bedre til at være i nuet og ikke hele tiden tænke frem. Jeg har altid været et positivt menneske, men i den tid hvor jeg har trænet i Soul Fitness, har jeg generelt følt mig meget mere taknemmelig, og så bliver jeg oftere opmærksom på de smukke ting i tilværelsen,” siger Alberte Jacobsen.
Yin yoga København

Yin Yoga København

Yin yoga København
“Efter at være startet i Soul Fitness har jeg fundet ud af, hvorfor jeg aldrig har været så glad for andre fitnesscentre. Jeg har fundet ud af, at det rigtige studie for mig, er et sted hvor der er rolige og hyggelige omgivelser, hvor man snakker sammen med de andre medlemmer og hvor instruktørerne kan ens navn. Det kan de selvfølgelig ikke fra start, og det er da heller ikke dem alle som kan huske ens navn, især hvis man ikke ofte er på deres hold. Men de gør alle en indsats for at lære ens navn at kende og så er de alle så utroligt søde og det er med til at skabe et tilhørsforhold til dem og til Soul Fitness – det kan jeg rigtig godt lide.

Jeg synes langt de fleste hold passer til mig. Jeg har derfor også prøvet de fleste. Mine yndlings hold er groove, dancing yolates, yin yoga, yinmind, meditation, hatha yoga og selvmassage. Jeg er for nylig også begyndt til pilates og det er jeg også rigtig glad for. Jeg kan godt lide kombinationen af at få brændt noget energi af og få bevæget hele min krop, som jeg gør til dans, og så kan jeg godt lide de timer som får mig helt ned i kroppen og ned i gear, som yin yoga, yinmind, meditation og selvmassage gør. Hatha yoga og pilates giver mig styrke, hvilket jeg især har brug for efter en diskusprolaps for et års tid siden.

Jeg vil gerne anbefale Soul Fitness til andre. Jeg synes det er det bedste sted, jeg nogensinde har trænet. Alle instruktørerne og medlemmerne er så søde. Det føles som selvforkælelse og selvomsorg at komme i Soulfitness, i højere grad end det føles som noget man skal, fordi man “bør bevæge sig,” siger Alberte Jacobsen.
Yin yoga Københav

Ønsker du at prøve yin yoga i København eller nogle af vores 17 andre træningsformer, så kan du opleve en gratis prøvetime. Læs mere her.