MASSAGE

Book en massage ved Margit på 22669835

Har du brug for at blive forkælet med en wellness oplevelse, kan du også få løsnet dine spændinger i musklerne med lette tryk.

Ansigts- og hovedbundsmassage, samt håndmassage er også altid godt til at få kroppen og systemet helt i ro, så du får tid og mulighed for at restituere i en ellers travl hverdag.

Behandlingen foregår mens du ligger under et tæppe på en massagebriks. Under en behandling anvendes behandlerens fingre, knoer, håndflader og albuer til at massere optimalt. Til massagen bliver der brugt en duftfri palmeolie på huden.

Massage København

En fysiurgisk massage er den form for massage du typisk møder hos fysioterapeuter og på wellness-centre. Du vælger selv, om du har brug for en dybdegående nakke-skulder-ryg massage, en hovedbundsmassage, ansigtsmassage, hele kroppen eller noget helt andet som lige netop din krop har brug for.

Ved en fuld kropsmassage er det både kroppens over- og underside samt på arme, ben, ryg og hoved du får masseret. Efter en sådan behandling kan du gå lettet fra briksen.

Er dine muskler ømme og trætte, eller spændte og hårde – trænger du sikkert til en fysiurgisk massage. Denne massage er til dig, der har siddet eller ligget og sovet forkert, har trænet hårdt eller knokler meget i din hverdag. Gennem denne massage får du løsnet dine spændinger, myoser og stagnationer op, hvad end det er i nakke, skulder, hoved, ryg, lænd, lægge eller andre steder.