Kender I det, når man træder ind i et rum, og bare føler sig hjemme med det samme?

Sådan havde jeg det, da jeg trådte ind i Soul Fitness hos Camilla. Duften, lysene, indretningen og den varme the på kanden gav mig følelsen af at være et trygt og rart sted. Jeg skulle starte i virksomhedspraktik hos Camilla, hvor min opgave var at hjælpe til med markedsføringen. Jeg kunne allerede mærke under vores første samtale, at jeg virkelig glædede mig til at komme i gang med at markedsføre Soul Fitness, fordi at stedet rummer noget af det, som jeg synes er det vigtigste i vores liv, nemlig nærvær.

Vi lever i en meget hurtig verden, og vi bliver konstant bombarderet med indhold, specielt digitalt indhold. Nogle gange kan det være svært at navigere i, nogle gange kan man føle sig ensom, forkert eller anonym i denne verden, hvor alt synes at handle om, hvordan man bedst fører sig frem på de sociale medier. Det er lige omvendt hos Soul Fitness. Her handler det om at finde ro, finde fokus og mærke efter og bare være til. Stedet rummer en atmosfære, som tillader, at folk taler om hverdagens problemer og glæder, at vi deler de ting, som er vigtige for os.

Undersøgelser viser faktisk, at kun lidt over halvdelen af os har meningsfulde interaktioner med andre mennesker på daglig basis, og 25% af os har ingen at dele personlige problemer med. Her føler jeg virkelig, at Soul Fitness har skabt et rum, hvor der er plads til, at vi taler med hinanden. Jeg har også gået i andre fitness centre, og der er atmosfæren helt anderledes. Der er man jo mærkelig, hvis man siger hej til et andet medlem, som er med til holdtræningen. Der går man rundt i sin egen bobbel, og håber på, at ingen dømmer det træningstøj, man har taget på.

Mentaltræning soulfitness.dk

Mentaltræning

De små hold hos Soul gør holdtræningen meget mere intim og nærværende. Her forsvinder jeg ikke i mængden, her bliver jeg set og accepteret. Instruktøren kan endda huske deltagernes navne… det er jo fantastisk! Hurra for at være en del af et fantastisk fællesskab.

Soul Fitness er på mange måder meget mere end et sted, hvor du kan dyrke yoga og få motion. Det er også et sted, hvor du kan komme og blive mødt af mennesker, som er åbne, kærlige og forstående. Det er et sted, hvor det er okay at have en dårlig dag eller en god dag. Du må være både god eller dårlig til yoga. Du må være både god eller dårlig til dans. Du må faktisk bare være dig, helt uden filter – og det er SÅ befriende!

Det er svært for mig at beskrive, hvad det er, lige netop Soul Fitness gør for, at jeg føler, at jeg må være mig. Men jeg har i den grad fundet roen i mig selv, og fået en større balance i min hverdag efter at have mødt alle disse fantastiske mennesker, som er her hos Soul Fitness.

Jeg vil helt klart anbefale ALLE at kigge forbi Soul Fitness. Tage en snak med Camilla eller en af behandlerne eller instruktørerne eller bare gå rundt og se stedet, og så er jeg sikker på, at du forstår, hvad jeg mener, når jeg siger, at det er et helt specielt sted, som Camilla har startet.

Hilsen
Lotte Andersen, markedsføringspraktikant

Hvis du har lyst til at træne hos Soul Fitness kan du ganske gratis få en prøvetime ved at tilmelde dig her.