Gong og Meditations facilitator

Anneli Mortensen

Jeg hedder Anneli og er jeres gongmaster.

Jeg har i mange år selv brugt gongmeditation, som et værktøj til at geare ned efter en travl arbejdsdag eller en ophedet periode. En sea-drum var det første af mange terapeutiske instrumenter, som jeg fik anskaffet mig. Det er en tromme, der lyder lige præcis som bølger der rammer stranden, når den stille rokkes frem og tilbage. Skuldrene sænkes og panden slapper af.

Siden mit allerførste lydbad, har lyden af gongen har kaldt på mig på en helt særlig måde og er jeg er nu certificeret Sound Therapy Practicioner. Jeg er så heldig at jeg ikke længere kun spiller på den lille sea-drum for mig selv, men med mange andre instrumenter og de helt store gonger for andre. Med indre billeder af ild, vand, vind, jord og stilhed, tager jeg dig igennem en time hvor lyden hjælper kroppen at finde fred.

Gongmeditation hjælper dig til et sted med mindfulness og ro, men også forløsning og udrensning.

Mit arbejde med gongmeditation handler i høj grad om at finde tilbage kernen og nuet, så du kan gå ud af sessionen med fornyet energi og lyst til livet.

Hvis du vil tage lyden af gongerne med til din arbejdsplads, så tilbyder jeg start-dagen-med-gong og gå-hjem-gongmeditation for virksomheder, der ønsker øget trivsel, mindre stress og mere energi for deres medarbejdere.

Læs mere på soundofwellness.dk eller send en mail til anneli@soundofwellness.dk