Rucsi 2019-03-12T14:11:54+00:00

Intuitiv rådgiver og Clairvoyant

Rucsi Sarbu

Mit hovedformål er at hjælpe så mange som muligt med at forbedre deres livskvalitet. Helt enkelt ønsker jeg, at du bliver mere opmærksom på din egne styrker og muligheder for at være co-creator i dit eget liv.

Jeg vil hjælpe dig med at lære at aktivere din egen intuition og co-creater powers, og kan tage aktiv del i at skabe det liv du ønsker. Du får mulighed for at opklare, afmystificere eller bearbejde tidligere situationer og hændelser, som hæmmer dine fremtidige muligheder. Jeg vil vise dig, hvordan du finder din indre kraft, hæver din vibration og accelerer dit skift for at nå et højere bevidsthedsniveau og aktivere dit livs(for)mål.

Personligt har jeg selv været igennem transformationen. Processen med at “genfinde” mine intuitive evner fik mig til at forstå, at min akademiske og kulturelle baggrund samt opvækst, stærke meninger og overbevisninger, ikke var nok til at aktivere mit livsmål – få mig til at føle mig fri, og autentisk i mit liv.

Fagligt har jeg bl.a. en kandidatuddannelse i sociologi. Jeg har arbejdet som selvstændig rådgiver siden 2014. I min baggage har jeg flere års erfaring fra både den offentlige og private sektor.

Vil du læse mere om min faglige baggrund, så er Linkedin stedet.

Du kan bestille en session og lære mere om, hvordan der foregår på www.rucsisarbu.com

Gratis træning uden binding