Mannah 2018-12-11T17:06:09+00:00

Astrologisk terapeut

Mannah Guldager

Astrologisk terapi ved mig giver dig muligheden for at forstå dig selv gennem de planetære symboler, der også vil pege frem mod dit livsformål. Er du et sårbart sted i livet, er astrologisk terapi en opløftende genvej til hvordan du bliver mere af det, der er meningen du skal være. Måske er du bare nysgerrig på hvilke astrologiske koder, udover dit stjernetegn, som påvirker hvem du er.

Astrologi er studiet af planeters effekt på mennesket. Det handler for mig ikke om at spå om fremtiden. Men astrologi er en god metode til at lære om sig selv, hvad man kommer ind i livet med, og hvor man er på vej hen. Astrologi handler om din karakter, og i grunden er det din karakter, der bestemmer din skæbne. Hvis du ændrer hvem du er, vil du jo ændre din fremtid. Og kan man så ændre hvem man er? Det vil jeg ikke mene. Men man kan gøre meget for at fintune sig selv og få indsigt i det man indeholder, som vil give en stor selvbevidsthed og de bedste muligheder for -som den man er – at træffe gode beslutninger for sig selv.

Astrologi har sit eget sprog, der består af symboler. De tre store komponenter der har hver deres rolle, er planeter, tegn og huse. Hver planet repræsenterer en psykologisk funktion. Hvert tegn har et klart mål, der motiverer planetens funktion. Hvert hus har et område, hvor den motiverede funktion udspiller sig. Med andre ord siger planeten noget om hvad, tegnet hvordan og huset hvor.

Mine certificeringer er i den form for astrologi vi kalder den moderne vestlige astrologi, hvilket bl.a. betyder jeg ikke fortæller dig hvor mange børn du får og hvilken uddannelse du skal tage. Jeg er elev hos Marc Laurenson, og jeg har taget kurser på astrologiskolen og hos Kellys Astrology.

Jeg er altså inspireret af forskellige astrologer, men bruger det der intuitivt giver mening for mig. Hvis du mødes med forskellige astrologi-udøvende vil du falde over et match på et tidspunkt. Hvis jeg er dit, er jeg en heldig fisk.

Du kan læse mere og booke en tid via min hjemmesiden: www.mannah.dk

GRATIS TRÆNING UDEN BINDING