Josefine 2018-10-08T12:28:50+00:00

Kropsbehandler og yogalærer

Josefine Barrett

Jeg er vild med holistisk kropsarbejde, bevægelse, forbindelsen mellem krop, følelser og tankemønstre. Noget jeg elsker at arbejde med både personligt og professionelt.

Jeg startede som aerobicinstruktør i 2008 og langsomt blev de høje knæ erstattet af hundestræk, og i 2010 tog jeg til Indien for at uddanne mig til yogalærer. Derefter fortsatte det holistiske kropsnørderi med flere uddannelser. Senest uddannelsen som Totum Kropsterapeut.

Jeg har forskellige uddannelser bag mig, bl.a.;

Yogalærer – Bodyflow instruktør – Fitnessinstruktør – Efterfødselsinstruktør – Vinyasa yoga og Thai yoga massage – Folkeskolelærer – Kandidat i pædagogisk antropologi – Meditation, mindfulness og anerkendende metode – Yogateknik – Gravidyoga – Chandra yoga – Reiki healing 1. Grad – Totum Kropsterapeut. Både min bachelor og mit speciale i pædagogisk antropologi har omhandlet en holistisk tilgang til kropsarbejde bl.a. gennem dans, yoga og meditation.

Kropsterapi kan hjælpe dig med at komme “ned” i kroppen og mærke din krops signaler bedre. Jeg arbejder intuitivt og dybdegående med hele kroppen, ud fra den filosofi, at spændinger ét sted i kroppen kan påvirke resten af din krop. Alle behandlinger er forskellige, alt efter hvad du har brug for den pågældende dag.

Jeg vil gerne skabe et uhøjtideligt og trygt rum hvor der er plads til forskellighed, nærvær og åbenhed. Jeg vil skabe et sted, hvor du kan finde ro, udfordre dig selv og få en bedre forståelse for dig selv og din krop. Både i mine kropsbehandlinger og i min yogaundervisning.

Siden jeg blev mor, har jeg beskæftiget mig en del med yoga for kvinder, gravide og mødre. Derudover underviser jeg i yin/yang yoga, yoga nidra, chandra yoga, flow og slowflow – som er dynamiske klasser med skøn lang afspænding.

Kontakt: josefinebarrett@gmail.com

Instagram: @yogamor.dk

Jeg glæder mig til at se dig.

GRATIS TRÆNING UDEN BINDING