Janni 2019-01-24T13:44:05+00:00

Yogalærer

Janni Popp

Yogaen fik for alvor taget på mig i 2014. Siden da er min kærlighed til og afhængig af faget vokset stødt. Jeg tog min første 100 timers yogalæreruddannelse hos Simon Krohn og Soham Johansen i starten af 2018 og har siden suppleret med en 200 timers uddannelse i Embodied Flow ved Satu Toumela.

Yoga hjælper mig med at finde hjem i min egen krop, og jeg ved ærligt talt ikke hvor jeg ville være svævet hen, hvis ikke jeg havde fundet vej til yogamåtten.
For mig er yoga en praksis i at være med alle sider og aspekter af mig. En øvelse i at møde og bevæge mig med hvad der er, uden fordomme og forventninger. I stedet for at skubbe følelser og tanker væk, eller lade dem overtage, forsøger jeg at lade dem bevæge sig igennem mig. For når vi tuner ind på kroppen opdager vi, at alting inden i os konstant er i bevægelse, og at det, der holder os fast er vores sind, vores tanker og forestillinger om hvordan virkeligheden burde være.

Jeg kan godt lide at se på yogapraksissen som et lille microkosmos, hvor vi kan øve os i at agere i verden omkring os, i macrokosmos.

På mine timer vil vi holde fokus på et sted i kroppen – muskler, knogler, hud, lunger, hjerte el.l. – og forsøge at implementere kvaliteterne fra det givne kropssystem i vores bevægelser. Dette gør vi blandt andet igennem meditation, vejrtrækningsøvelser, visualiseringer, yogastillinger og fri bevægelse. Og måske kan du herfra finde støtte indefra, som vil følge dig når du forlader yogamåtten.

GRATIS TRÆNING UDEN BINDING