Ida Kjær 2018-05-08T13:04:46+00:00

Barsbehandler og Sexolog

Ida Kjær Jensen

”At vælge for sig selv, er det største bidrag til alle”

Mit navn er Ida, og jeg vil rigtig gerne byde dig hjertelig velkommen ind i mit univers. Et univers der er fyldt med en stor dedikation til positiv forandring, hen imod et liv hvor der skabes glæde og mening for den enkelte.

Et univers der satte sine første spirer for omtrent 7 år siden, da jeg stiftede bekendtskab med konceptet Access Consciousness og blev uddannet Acces Barsbehandler.

Sidenhen dykkede jeg ned i, hvad det vil sige at være i konstant forandring og under personlig udvikling, og jeg er nu certificeret sexolog. Som sexolog arbejder jeg bredt inden for feltet ”kærlighed” og alle de forandringer der ønskes inden for dette. Mit speciale er selvværdsarbejde og parforhold.

Jeg tilbyder både individuel samtaleterapi, parterapi og udviklingsforløb.

Se mere på min hjemmeside og bestil en tid på www.idakjensen.dk

Jeg er netop startet på en ny uddannelse til Reg. Hypnose Psykoterapeut. Igennem de næste 4 år har jeg brug for en masse prøveklienter, som kan hjælpe mig med at blive dygtig i den retning. Har du lyst til at være prøveklient? Så skriv mig en sms eller mail, så finder vi en tid til dig.

Med disse to uddannelser bag mig, en igangværende uddannelse og ikke mindst en stor forkærlighed for selvudvikling, kan jeg nu være din personlige terapeut, behandler, foredragsholder og underviser.

Kontakt: kontakt@idakjensen.dk

Læs mere om en barsbehandling
Læs mere om sexologi