Cristina 2019-02-13T11:05:58+00:00

Zoneterapuet og ansigts refleksterapeut

Cristina Møllebro

Jeg hedder Cristina Møllebro. Jeg er medlem af ZCT og registreret alternativ behandler (RAB), godkendt af Sundhedsstyrelsen. Det betyder, at jeg lever op til en række krav om bl.a. etik, god klinisk praksis og ikke mindst uddannelse og efteruddannelse.

Som mange zoneterapeuter fandt jeg ‘min vej’ i en moden alder.
Sidst i tyverne stiftede jeg for første gang bekendtskab med zoneterapi, da jeg ved min første graviditet fik bækkenløsning og fandt denne behandlingsform via en avisartikel. Behandlingen fjernede en del af mine smerter og gjorde mig mere mobil. Således har jeg igennem årene benyttet zoneterapi til mig og min familie ved sygdom og ubalancer.

Efter 19 år i medicinalindustrien, primært i forskning og udvikling, skulle der i 2012 imidlertid et stresskollaps til, før end jeg fandt ind på min sande vej. Jeg føler mig så utrolig taknemmelig, hver gang jeg behandler og mærker, hvilken forskel jeg kan gøre med mine hænder.

Min egen personlige erfaring med zoneterapi og min rejse på den alternative vej har nu givet mig et helt andet syn på medicin og en helt ny tilgang til at gribe ubalancer og symptomer an.

Jeg har en holistisk tilgang til at bringe kroppen i balance. Dvs. at jeg som zoneterapeut tager hånd om dig med zoneterapi, gode råd og vejledning – via en fælles indsats får vi din krop i balance igen.

Er du interesseret i at vide, om det du går og døjer med kan afhjælpes med zoneterapi, eller har du lyst til at styrke dit immunforsvar, så kontakt mig gerne enten via telefon 93852513 eller på mail: c.mollebro@gmail.com

GRATIS TRÆNING UDEN BINDING