Cille 2018-07-25T11:36:56+00:00

Life Coach og Yogalærer

Cille Veje Vedersø

Jeg hedder Cille og er en 31 årig mor, cand mag. i oplevelsesøkonom, life coach og yogi. Til hverdag er jeg bosat på Nørrebro med min mand og datter, hvor jeg prøver at komme ned i tempo, trække vejret ned i maven og leve et liv som giver glæde og rummelighed til mig selv og dem, der omgiver mig. Jeg er så priviligeret at leve af det, jeg elsker mest, nemlig at coache klienter, holde temaworkshops, lave guidede meditationer og undervise i gravid yoga, restorativ yoga og yin yoga.

Jeg er uddannet cand. mag i oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet, life coach fra Manning Inspire og yogalærer fra Hamsa Studio.

Min rejse ind i yogaen og coachingens verden startede da jeg blev mor. Jeg opdagede at føle mig som et nyt menneske fanget i en masse gamle leveregler, strukturer og tanker, som jeg havde brug for at omstrukturere for at finde mig selv på ny.  Yoga, mindfulness, meditation, den positive psykologi og coaching har været redskaber og tilgange, der har hjulpet mig og hjælper mig hver dag på min nye vej. Jeg arbejder hver dag med at acceptere tingene som de er, men på samme tid tage et aktivt valg om at have et godt liv, hvor jeg er den sunde voksne, der giver mig og min familie det jeg og vi har brug for. En tilgang jeg arbejder på at lære mine klienter. Jeg har en nysgerrig og dedikeret tilgang til livet og mit arbejde, og jeg tror på, at hvis vi lever livet med mantraer som En ting ad gangen – det vigtigste først, Tag det roligt og Jeg giver mig selv det jeg har brug for, kan vi skabe et rustikt og solidt hjem at bo i.

Du kan booke en session ved Cille via www.cilleveje.com eller på telefon: 31395008

Gratis træning uden binding