Celestine 2018-08-16T14:40:33+00:00

Tantra terapeut, Tantramassør, Psykoterapeut og Parterapeut

Celestine Andersen

Jeg hedder Celestine, er 36 år og bor i København. Jeg er indehaver af firmaet Edens Have, hvor jeg tilbyder tantraterapi, tantramassage undervisning, parterapi, tantrasessioner for par og psykoterapi. Derudover holder jeg jævnligt foredrag, workshops og kvindegrupper.

Jeg har altid været meget interesseret i personlig og spirituel udvikling, at forstå menneskets psyke og dynamikken i parforholdet. Det har drevet mig til at dykke ind i psykologi, yoga, tantra og forskellen og forståelsen på mænd og kvinder – og derfor er jeg endt med at kombinere tantra og terapi, fordi jeg ønsker at omfavne alle livets aspekter både personligt og i mit arbejde med at hjælpe andre mennesker. For mig handler det om at omfavne ”det hele menneske.” Det kropslige, følelsesmæssige, mentale og spirituelle.

Min passionerede søgen efter svar på livets store spørgsmål, førte mig som teenager ind i yogaens og tantraens verden, der skulle vise sig at være langt mere end en nysgerrig hobby. Det blev starten på mit livs rejse både personligt og arbejdsmæssigt. Når folk spørger mig hvorfor jeg blev tantralærer, føler jeg mere at det var tantraen, der valgte mig. Mit liv har siden jeg var 18 år, blevet ved med at åbne sig i retning af tantra, og jeg er blevet ved med at gå gennem de døre, der har åbnet sig for mig.

Jeg er uddannet yoga-og tantralærer, tantramassør og psykoterapeut. Jeg har arbejdet intensivt med personlig og spirituel udvikling, yoga og tantra siden år 2000. Jeg er uddannet som yoga og tantralærer på Natha Yogacenter og tantramassør i Tantra Templet. Jeg har haft længere ophold i Indien med intensive yoga- og meditationskurser. Jeg er uddannet som Dynamisk Terapeut på HEG i Århus.

“Edens Have er for mig symbol på tilstanden af paradis, den lyksalige væren, der opstår i det hellige møde mellem to mennesker, mellem ånd og materie, hvor sjælens formål smelter sammen med kroppens liv og gør mennesket hel.”

Du kan booke en session ved Celestine via www.edenshave.com eller direkte på

Email: info@edenshave.com eller på telefon: 31218288

Gratis træning uden binding